Zika si Ebola – virusi de laborator

February 9, 2016 Nici un comentariu »
Zika si Ebola – virusi de laborator

Pretul vaccinului contra virusului Zika este de 599€ si apartine familiei Elitiste Rockefeller Foundation, patentat inca din 1947, virusul a fost recoltat dintr-un specimen de maimuta din Uganda si prelucrat in laboratoarele finantate de aceasta fundatie – sursa: lgcstandards-atcc.org

Zika

Virusi precum Ebola sau Zika au aparut peste noapte si nu este o noutate faptul ca “Elita” discuta la intalniri private probleme ce tin de suprapopulare,controlul populatiei si metode de contraceptie, iar una dintre aceste intalniri a avut loc la New York pe 24 Mai 2009. La initiativa miliardarului Bill Gates si in cadrul unei adunari numite “the Good Club” unde i s-a alaturat David Rockefeller Jr, patriarhul celei mai bogate familii ai Americii. Finantatorii Warren Buffett si George Soros,  Michael Bloomberg, primarul New York si mogulii Media Ted Turner si Oprah Winfrey li s-au adaugat si ei pentru a dezbate probleme din economia mondiala si  sanatate conform The Sunday Times .

Acestia sunt cunoscuti ca mari Filantropi ce sponsorizeaza campanii de Vaccinari in tarile din “lumea a 3-a” cum ar fi statele Africane si chiar tari precum Pakistan si India, insa numarul de oameni salvati de asemenea campanii se ridica la doar 3,4 milioane de oameni in decursul a 8 Ani, adica doar 425.000 pe an a raportat Alianta Globala pentru Imunizare si Vaccinare condusa de Bill & Melinda Gates scrie The Guardian .

Virusul Zika detinut de Rockefeller Foundation a aparut surprinzator in zone extrem de izolate si  indepartate de Uganda cum ar fi Insulele Solomon in 2007 aflata la 14.125 Km departare, pe partea cealalta a Ecuatorului si este greu de crezut ca a fost purtat de catre o insecta.  Apoi a aparut in Brazilia care se afla la 9,416 km departare ,deci “oamenii de stiita” ne sunt datori cu o explicatie referitoare la modul in care a reusit virusul sa traverseze Oceane, si implicit cine starneste aceste epidemii din ultimii 10 ani .

Zika

Conform CDC (Center for Disease Control) din S.U.A. majoritatea infectiilor cu virusul Ebola are la origine  Spitale si Clinici, ca rezultat al contactului bolnavului cu personalul si ceilalti pacienti dar si din cauza ne-sterilizarii corespunzatoare a acelor de de seringa re-utilizabile. Acesta este si cazul ultimei epidemii din Africa de Vest in Mai 2014, care a pornit de la Spitalul Guvernamental Kenema in Sierra Leone unde un laborator de cercetare in veritabile “Arme Biologice” finantat prin diferite organizatii efectua teste cu virusul Ebola.

Originar din Zair 1976 si gasit initial la maimute, virusul Ebola a suferit cumva mutatii si a devenit un potential decimator de Populatii desi nu este cunoscuta inca originea virusului si nu exista momentan un tratament specific, ci se trateaza doar simptomele si complicatiile lor.  Laboratorul din Kenema era finantat de diverse institutii din America precum Harvard University/Broad Institute, Autoimmune Technologies LLC si University of Texas Medical Branch si condus de Doctori precum Dr. Robert Gary(in viata), Mohammed Fullah si Humar Khann care au decedat in urma contractarii virusului si au fost numiti Eroi conform Science Magazine.

 Zika

In timp ce laboratoarele finantate de “Good Club” provoaca epidemii locale, o stire veche din 2011 ne atragea atentia ca CIA-ul a organizat campanii de vaccinari false in Pakistan, colectand defapt probe ADN de la populatie pentru a se infliltra mai aproape de ascunzatoarea lui Bin Laden.
Dr. Shakil Afridi a fost arestat de autoritatile Pakistaneze sub acuzatia de colaborare cu agentii straine dupa ce s-a descoperit ca a fost recrutat de CIA pentru a coordona o campanie de vaccinare a populatiei impotriva Hepatitei B care s-a transformat intr-o recoltare de material genetic.
Insa populatia nu a mai primit niciodata a doua injectie din totalul de trei necesare, la o luna de zile distanta de primul pentru ca vaccinul sa fie eficient datorita mutarii personalului in zona complexului Abbottabad unde presupuneau ca se ascunde Osama Bin Laden .
Americanii au pus presiuni asupra Islamabadului pentru eliberarea acestuia si tensiunile au degenerat intre cele doua foste colaboratoare in timpul invaziei din Afghanistan, Guvernul American chiar a anulat ajutoare militare in valoare de 800 $ milioane dolari ce trebuiau sa ajunga in Pakistan pentru a combate terorismul spune tot The Guardian .

Pakistanul denunta implicarea CIA in campanii ilegale de recoltari in timp ce Americanii ridica suspiciuni asupra modului in care a reusit Bin Laden sa ramana nedescoperit de catre Pakistanezi vreme de 5 ani. Insa argumentul lor nu pare solid atata timp cat singura dovada a mortii lui Bin Laden ramane o poza facuta cu telefonul si corpul a fost aruncat din elicopter intr-o locatie necunoscuta pentru a nu oferi oportunitatea sa devina un altar al teroristilor.

Vaccinarea devine din nou un subiect arzator pe scena mondiala cu atat de multe implicatii pentru noi toti si este bine sa fim informati despre aceste subiecte, mai ales ca vin din surse credibile si institutii cu renume.
Carnavalul de la Rio a inceput deja si numarul infectarilor ar putea ajunge la 4 milioane conform WHO si pune in pericol desfasurarea Jocurilor Olimpice de la Rio ce trebuie sa inceapa pe 5 August 20116 datorita ingrijorarii publicului.

Voi v-ati duce in Brazilia ?

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Response