Zaharul poate detecta tumorile maligne

February 24, 2016 Nici un comentariu »
Zaharul poate detecta tumorile maligne

Principalul combustibil pentru majoritatea cancerelor este Zaharul ! Un studiu publicat recent de Lund University din Suedia in colaborare cu Johns Hopkins University propune o revolutie in lumea medicala prin folosirea zaharului la detectarea tumorilor maligne atunci cand se foloseste tomografia cu rezonanta magnetica.

Zaharul obisnuit este absorbit rapid atunci cand este injectat intr-o tumoare maligna si poate inlocui metalul numit Gadolinium, folosit in prezent la realizarea imaginilor cu rezonanta magnetica. Este cunoscut faptul ca celulele bolnave pot supravietui numai cu ajutorul glucozei ce o produc prin fermentatie, de aceea tumorile demonstreaza un apetit crescut pentru zahar, in comparatie cu tesutul sanatos inconjurator.

Teste au fost efectuate pe trei pacienti ce prezentau tumori cerebrale si au prezentat rezultate promitatoare, fiind singurul studiu de acest gen, ce foloseste substante non-sintetice pentru a detecta tumorile. Studiul a fost publicat in luna Decembrie a anului trecut in jurnalul de cercetare in Tomografie si autorii acestuia au demarat deja pregatirile pentru a realiza un studiu mai amplu pe un numar mai mare de pacienti.

Cercetatorul sef Linda Knutsson sustine ca zaharul poate aduce o reducere de cheltuieli in sistemul medical, datorita pretului mic in comparatie cu metoda folosita in prezent, insa un dezavantaj al folosirii zaharului este ca nu reprezinta o solutie pentru pacientii diabetici.

Aceasta “descoperire” ar trebui sa starneasca o dezbatere mai aprinsa in cercurile medicale, daca tumorile maligne se hranesc cu zahar, de ce nu am putea recurge la infometarea acestor celule si implicit vindecarea cancerului fara a recurge la chimoterapie si alte medicamente scumpe si proceduri ce implica extirparea fizica a acestora ?

Corpul uman este un mediu Alcalin, iar cancerul se dezvolta atunci cand introducem in alimentatie prea multi Acizi. Drept urmare, celulele ce nu se mai pot hrani corespunzator in acest mediu acid se invelesc intr-o proteina ce le face invizibile in fata sistemului imunitar si pentru a supravietui incep productia de glucoza prin fermentatie. Tumorile se dezvolta pe masura ce si mai multe celule se “separa” de corpul gazda si traiesc clandestin, zaharul fiind principalul combustibil.

Odata identificata cauza acestei boli care afecteaza milioane de oameni, tratamentul ar trebui sa fie destul de simplu de inteles pentru toata lumea, cu atat mai usor de catre medici…dar acest lucru nu se intampla.

Vrei sa te vindeci de cancer ?
Restabileste un mediu Alcalin in corpul tau prin renuntarea la bauturi carbo-gazoase,alcool, dulciuri, zahar, carne si fumat.
Este recomandat sa postesti periodic pentru a infometa celulele bolnave, cate 3 zile la rand post negru doar cu apa si mult aer curat pentru a oxigena organismul (daca te lasa inima sa spui si o rugaciune, cu atat mai bine).
Dupa cele 3 zile de post nu trebuie decat sa identifici alimente alcaline pentru a-ti potoli foamea, insa perioada de hranire trebuie redusa la 6-8 ore cu o pauza de 3 ore inainte de culcare, mentinand un post de 16-18 ore pe zi.

Mentionez ca aceasta metoda de vindecare nu este rezultatul fanteziei mele, ci o metoda testata si aplicata cu succes de un membru al familiei mele, diagnosticata cu cancer mamar si oferindui-se o speranta de viata de numai 6 luni. Dupa ce a urmat aceasta metoda timp de 3 luni de zile fiind retrasa intr-o zona montana, a revenit la oras pentru analize si cancerul disparuse complet, fara pastile si fara operatie.
Acum este mama a doi baieti frumosi si sanatosi, iar familia noastra nu a trebuit sa asiste la o tragedie.

Va doresc mult succes si insanatosire grabnica daca suferiti de aceasta afectiune.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response