YotaPhone, telefonul cu doua ecrane apare la rusi

September 17, 2013 Nici un comentariu »
YotaPhone, telefonul cu doua ecrane apare la rusi

Telefonul dual screen YotaPhone, anunțat și prezentat la începutul acestui an la Mobile World Congress, ar urma să fie lansat în luna noiembrie a acestui an. Din primele informații reiese că primele magazine în care va apărea acest gadget vor fi cele din Rusia, țara de origine a telefonului.

YotaPhone are un ecran de 4,3 inci de tip LCD, iar celălalt e cu e-ink display, asemănătoare cu cele care sunt pe Kindle. Display-ul secundar, cu e-ink, va putea fi folosit pentru cei care vor să economisească bateria gadgetului, fiind cunoscut faptul că cea mai mare parte din energie este consumată de ecran.

În ceea ce privește desing-ul, YotaPhone nu impresionează foarte mult. E pătrățos și are liniile unui smartphone banal.

Va funcționa cu sistem de operare Android 4.2.2 Jelly Bean, are un procesor dual core de 1,7 GHz, o memorie RAM de 2GB și o memorie internă de stocare de până la 32GB.

Ambele ecrane sunt dotate cu camere, una este de 12 megapixeli, iar cea de-a doua, pentru convorbiri video, este de 1 megapixel.

Deocamdată nu există informații cu privire la prețul acestui smartphone și când va apărea și în alte țări decât în Rusia.

Sursa:ro.stiri.yahoo.com

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response