Wil.i.am si Britney Spears – Scream and shout (videoclip)

November 29, 2012 Nici un comentariu »
Wil.i.am si Britney Spears – Scream and shout (videoclip)

Britney Spears si will.i.am ne aduc un videoclip din viitor cu “Scream and shout”. E futuristic, e plin de haine si decouri ciudate si completeaza de minune hitul de club!
Daca sunteti fani Britney Spears si va asteptati la ceva care sa va tina cu ochii pe ecran vreme de 5 minute, ar fi bine sa renuntati la asteptari deoarece videoclipul “Scream and shout” este mai mult un visual care sa insoteasca hitul lui will.i.am in cluburi.

Are imagini cu mult SWAG asa cum a promis solistul Black Eyed Peas, are cadre rupte dintr-un viitor nu foarte indepartat, are plasare de produse si miscari robotice iar cele cinci Britney (avem mai mult decat una singura) arata mai bine ca niciodata, nu este o imagine cu care suntem obisnuiti insa e ceva fresh!

Nu e unul din clipurile anului 2012 insa merita un PLAY pentru ca… “it’s Britney, bitch!” :))
Este a doua piesa pe care will.i.am si Britney au lansat-o impreuna dupa Big Fat Bass, melodia inclusa pe albumul Femme Fatale lansat in 2011. Diferenta este faptul ca “Scream and shout” va fi promovat ca un single si chiar daca nu va intra in lista evergreen-urilor lui Brit Brit, va fi un megahit in cluburi in iarna asta, a ajuns deja pe locul 2 in iTunes-ul american.
Sursa: urban.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response