Vunk – ultimul concert in Bucuresti

November 27, 2013 Nici un comentariu »
Vunk – ultimul concert in Bucuresti

VUNK multumeste publicului si colaboratorilor pentru un an exceptional printr-un concert special: Bucuresti, ultimul bal.

Show-ul va avea loc pe 29 noiembrie la Club Tribute si baietii isi provoaca fanii la primul concert din Romania cu dress code: spectatorii sunt invitati sa vina imbracati “rock”.

“A fost asa un an frumos si important pentru noi, incit vrem sa-l incheiem impreuna cu cei care au fost alaturi de noi si in 2013 si sa-i invitam sa faca parte din lumea noastra si in anul care vine. “Bucuresti, ultimul bal” o sa fie un concert-petrecere si acesta este si motivul pentru care, pentru prima data, o sa avem dresscode pentru un concert si acesta este “rock”. Formula fericirii descoperita pe 3 octombrie la Sala Polivalenta, anul acesta, continua sa isi faca efectele si sa se aplice mereu, in concertele noastre, asa ca va asteptam sa simtiti fericire impreuna cu noi.”, spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Concertul din club Tribute va avea si citeva surprize speciale, citiva invitati surpriza si, in public, ii veti putea descoperi pe multi dintre cei care au fost alaturi de trupa VUNK in acest an.

In octombrie VUNK a revolutionat ideea de show romanesc – care imbina muzica si tehnologia  – cu un concert la  Sala Polivalenta, 31013 #asasishow, un spectacol considerat de industria de specialitate cea mai mare productie a unei trupe romanesti din ultimii 20 de ani.

Biletele s-au pus in vinzare pe site-urile de specialitate Myticket.ro, eventim.roiabilet.ro, dar pot fi cumparate si direct de la Tribute.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response