Vunk – Doi Somnambuli – piesa noua 2013

April 10, 2013 Nici un comentariu »
Vunk – Doi Somnambuli – piesa noua 2013
Astăzi, 10 aprilie, Vunk lansează  Doi Somnambuli cea mai recentă piesă a lor, inspirată de o întâmplare personală a liderului trupei Cornel Ilie.
Cum versurile cântecului spun “e 10 fără un sfert, mai am timp să te iert”, videoclipul va fi postat online pe pagina de facebook a trupei la ora 9.45.

“Deși piesa nu se află pe albumul “Nu scapă nimeni(fără emoții)”, apărut în noiembrie, am ales să o lansăm pentru că este inspirată dintr-o poveste cât se poate de reală și nu ne-am putut abține să n-o cântăm mai repede. Cântecul s-a scris de la sine după o discuție pe care am avut-o cu cineva, la telefon, noaptea și, deși aproape că ațipeam de somn, nu puteam să închidem și vorbeam cu ochii aproape închiși, iar a doua zi nu mai știam exact ce ne-am spus:) Este un cantec pentru toți aceia cărora li se spune să se trezească din niște emoții frumoase, să fie cu picioarele pe pământ, dar știm că noi toți suntem, până la urmă, niște visători.”, spune Cornel Ilie, liderul trupei.
 Videoclipul a fost filmat la Los Angeles de către Edward Aninaru (cunoscut în toată lumea pentru fotografiile sale cu Inna sau Mădălina Ghenea, și pentru videoclipurile unor piese INNA sau Antonia) și are doi protagoniști inediți: golden retrieverii Benelli și Maverick, câini antrenați pentru aparițiile în filme, dar și pentru a lucra alături de copiii cu autism.
Dincolo de experiența personală care a inspirat melodia,  băieții de la VUNK spun încă de la primele cadre care este mesajul lor cu acest nou cântec:
“Dragostea e oarbă, o spun oamenii.
Dragostea e mută, ne-o arata animalele.
Arată că iubești fără să spui niciun cuvânt”

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response