VUNK 31013 #asasishow primul jurnal de concert al unei trupe din Romania scris in timp real, in colaborare cu Urban.ro

September 13, 2013 Nici un comentariu »
VUNK 31013 #asasishow primul jurnal de concert al unei trupe din Romania scris in timp real, in colaborare cu Urban.ro

Vunk si Urban.ro lanseaza un proiect unic pentru piata din online din Romania care permite acces direct la viata trupei intr-un moment de maxima solicitare: un jurnal live al pregatirilor pentru cel mai mare concert al trupei din acest an 31013 #asasishow .

Creat sub forma unui blog cu update-uri zilnice, cu fotografii si filmari exclusive pentru Urban,ro, jurnalul va va face cunostinta cu echipa “administrativa” VUNK, dar vi-i va prezenta si pe baietii din trupa asa cum sunt ei dincolo de scena, in situatiile in care sunt implicati in partea de productie, de strategie sau de promovare.

Este pentru prima data cind o trupa din Romania da full acces publicului la viata sa ca intr-un reality show, in online, proiectul putind fi o cheie pentru a intelege cum se produce un show de amploare nu doar pentru public, ci si pentru cei care sunt la inceput in industria muzicala.

“Jurnalul nostru o sa fie ca si cum toata lumea ar avea acces in backstage. De foarte multe ori este mai interesant spectacolul din spatele unui spectacol: discutiile, problemele care apar in ultima clipa, rezolvarea lor, certurile constructive intre idei, bucuria reusitelor pe care lumea nu le vede mereu si nervii consumati pentru acele doua ore de spectacol in care oamenii trebuie sa creada in lumea pe care le-o construiesti, sunt de cele mai multe ori de neimaginat. Vrem sa impartim si experienta asta cu voi. Sa ne cunoasteti cum suntem si in spatele scenei, oamenii din spatele artistilor.” Cornel Ilie, liderul trupei Vunk

“Vrem sa aducem publicul Urban.ro in mijlocul noului show VUNK! Stiu ca #asasishow va fi ceva revolutionar si va schimba felul in care artistii romani interactioneaza cu publicul, va fi o experienta noua, fresh! Vom face interviuri aproape in fiecare zi cu VUNK, ii vom filma, ii vom poza, ii vom urmari in momentele bune sau mai putin bune si vom aduce fanilor materiale sincere despre ce inseamna productia unui show atat de mare, cum se transforma un vis in realitate! , Edi Enache, redactor sef Urban.ro

Jurnalul 31013 #asasishow poate fi citit aici http://vunk.urban.ro/

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response