Vinete sŸi feta la pahar

July 30, 2013 Nici un comentariu »
Vinete sŸi feta la pahar

Ingrediente

  • 2 vinete medii
  • 4 catei de usturoi
  • 2-3 rosii carnoase
  • 200 g feta taiata in cuburi
  • 1 dovlecel sotat si taiat rondele fine
  • arpagic tocat
  • sare de mare
  • parmezan
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare
1. Spala vinetele si coace-le la cuptorul incins in prealabil (la 220 grade Celsius), timp de 45 minute. Inchide focul si lasa vinetele sa se racoreasca.

2. Taie vinetele in jumatate. Scoate miezul cu ajutorul unei linguri de lemn si pune miezul de vanata intr-un bol.

3. Incorporeaza miezul de usturoi tocat fin. Adauga o lingurita de ulei de masline si amesteca. Sareaza, pipereaza. Da la rece.

4. Opareste rosiile. Decojeste-le, scoate samburii si toaca miezul.

5. Asaza din pasta de vanata in pahare. Adauga un alt rand de feta, apoi un rand de rosii, pune din nou un rand de vanata si decoreaza cu rondele de dovlecel si arpagic. Stropeste cu ulei de masline. Presara sare de mare. Serveste cu parmezan.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response