Un Nou Curs De Miracole Pentru Era Vărsătorului

October 5, 2016 Nici un comentariu »
Un Nou Curs De Miracole Pentru Era Vărsătorului

Un Nou Curs De Miracole Pentru Era Vărsătorului
Editura AGNI MUNDI din București lansează în luna octombrie cartea Maestrului Joshua David Stone „Un Nou Curs De Miracole Pentru Era Vărsătorului”.

Acesta este un curs de instruire pe care Maestrul Joshua David Stone l-a primit prin channeling de la Maestrul Inimii, Sananda Iisus. Cartea vă prezintă povestea și învățăturile lui Iisus Hristos, denumit în continuare Iisus Sananda, pentru că el preferă să fie cunoscut cu numele Monadei sale, decât prin realizările sale pământești ca Iisus, ce reprezintă doar o parte din Conștiința și Energia Sa. Veți descoperi aici povestea celor 33 de încarnări ale Lui Iisus Sananda Hristos de pe Pământ și povestea primei sale vieți ca „Amilius”, liderul spiritual al celui de-al doilea val de Suflete care au pătruns în Atlantida, în formă eterică.

În esență, acest curs de instruire îi învață pe cei care doresc să devină un „Hristos Înviat” cum să facă acest lucru, indiferent de religia, calea spirituală sau școala misterelor din care fac parte. Cu toții am mâncat din „Pomul Cunoașterii Binelui și Răului”, cu toții am fost ispitiți de șarpe (Ego-ul Negativ) și expulzați din Grădina Edenului. Dumnezeu nu a dorit să facă acest lucru. Noi am făcut-o singuri, printr-o gândire greșită și prin fructul interzis care reprezintă Ego-ul Negativ bazat pe frică, separare, dualitate, iluzie, egoism, Sine inferior și mintea materialistă.

„Un Nou Curs De Miracole Pentru Era Vărsătorului” ne arată că fiecare persoană are capacitatea de a evolua de la starea de cădere în dizgrație, la starea de „Hristos Înviat”.

Dacă doriți să aflați „cea mai importantă poveste spusă vreodată” și „Învățăturile Universale ale Lui Hristos” direct de la însuși Iisus Sananda, Duhul Sfânt, Mintea Universală și direct din Înregistrările Akashice, atunci acesta este cursul perfect de instruire pentru voi. Informațiile îi pot ajuta pe cei care au „ochi să vadă și urechi să audă”. Acestea sunt informațiile și învățăturile pe care le-ați așteptat toată viața.

Toate produsele noastre se pot comanda online pe site-ul editurii www.agnimundi.ro , pe adresa de e-mail agnimundi@gmail.com sau telefonic la numărul 0723370540.

Vă așteptăm cu drag cu oferte speciale și reduceri de preț.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Comments are closed.