Telefonul viitorului apropiat, Samsung Galaxy Skin cu ecran flexibil

February 1, 2013 Nici un comentariu »
Telefonul viitorului apropiat, Samsung Galaxy Skin cu ecran flexibil

Cunoscut pentru inovatia in materie de tehnologie, SAMSUNG surprinde din nou cu un telefon parca venit din viitor. Samsung Galaxy Skin va avea primul ecran flexibil cu Amoled din lume.

Display-ul foloseste un strat de poliamida in loc de sticla ceea ce ii ofera multe beneficii, este mai usor, are o flexibilitate crescuta dar si un pret redus de productie iar aparatul va fi mult mai usor. Dar, materialul cel mai important care a facut posibila realizarea acestui telefon, chiar si ca prototip, este grafenul, care este cunoscut drept materialul “minune”. Grafenul este cel mai rezistent material din lume (de 200 de ori mai rezistent decat otelul), potrivit cercetatorilor de la universitatea Columbia. Ecranul va avea o diagonala de 5,5 inch, iar ecranul se va putea indoi fara sa se rupa sau sa se deterioreze.

Samsung-flexible-amoled-display

 

Nu exista inca o aplicatie practica care sa fie folosita pentru acest ecran, insa viteza cu care se dezvolta tehnologia in zilele noastre, ne face sa credem ca asta va fi cel mai usor obiectiv de indeplinit. Probabil cea mai mare surpriza va fi urmatorul Galaxy Note care va avea integrat un asemenea ecran.

Telefonul-pliabil-Samsung1

 

Deocamdata in faza de proiect, SAMSUNG Galaxy Skin a fost prezentat la Ces 2013 si ar urma sa fie comercializat incepand cu luna noiembrie a acestui an.

Samsung-GALAXY-Note-2-Flexible-AMOLED-Display

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response