Storm Surfers 3D,la Grand Cinemax Digiplex, pe 5 septembrie

September 2, 2013 Nici un comentariu »
Storm Surfers 3D,la Grand Cinemax Digiplex, pe 5 septembrie

Alatura-te si tu vanatorii celor mai provocatoare valuri din lume… cu The Africa Project si Storm Surfers 3D din cadrul proiectului „Heroes by Nature”, care va debuta pe 5 Septembrie la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Shopping City.

Primul eveniment care va deschide seria ‘HEROES BY NATURE’ va ajunge la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, Bucuresti, pe 5 septembrie, cu un program special dedicat surfing-ului si unui fenomen greu de prins… The Barrel! La Grand Cinema Digiplex va fi difuzata o lista de filme exceptionale, care vor pune spectatorii fata in fata cu unele dintre cele mai intense si incredibile filmari acvatice.

Dorinta extrema a surferilor din toata lumea, The Barrel, reprezinta provocarea suprema si practic este Sfantul Graal al acestui sport. Inaugurarea seriei ‘HEROES BY NATURE’ are in centrul actiunii cei mai buni surferi, aflati in cautarea valului perfect.

‘Storm Surfers 3D’ ii poarta pe entuziastii acestui sport pana pe coastele Australiei, iar actiunea din ‘The Africa Project’ se desfasoara in cele patru colturi ale Africii, unde este surprins cel mai lung barrel din lume.

Filmele reprezinta un bilet la clasa intai pentru spectatori, intrucat acestia vor experimenta fiorii pe care ii ofera interiorul unui val si vor vedea lumea dintr-un unghi cu totul nou. Legatura uimitoare intre cinematografie si ocean, la care se adauga tehnologia 3D de ultima generatie creeaza o incununare a surfing-ului.

Printre invitatii speciali care vor participa pe 5 septembrie la premiera mondiala din Germania si transmisa live si in Romania se numara figura proeminenta a Big Wave Surfing Ross Clarke-Jones si Tom Carroll, cel care a fost de doua ori campion mondial, acestia prezentandu-si documentarul extrem de apreciat de critici, ‘Storm Surfers 3D’ si vor raspunde la intrebarile fanilor. Pentru ‘The Africa Project’ Jason Hearn va fi prezent si super-surfer-ul Grant ‘Twiggy’ Baker.

Programul de desfasurare

Seara din Münster dedicata surf-ului din cadrul ‘HEROES BY NATURE’ va fi transmisa live prin satelit in peste 45 de cinematografe din Germania, Spania, Austria, Elvetia, Finlanda si Romania. Aparitiile pe covorul rosu de la Münster Cineplex vor incepe la 8:30 p.m. (ora Romaniei) si vor fi transmise in direct catre toate cinematografele participante din Europa. Spectacolul principal va incepe la 9 pm, cand gazda, Tim Warwood, va prezenta prima proiectie, The Africa Project. Imediat dupa genericul de final, Tim va invita vedetele din ambele filme pentru o sesiune de intrebari si raspunsuri. Apoi, al doilea film al serii va fi introdus – Storm Surfers 3D, fiind urmat de un clip foarte special, care ramane surpriza.

THE AFRICA PROJECT

Jason Hearn, producator de film si surfer, se aventureaza intr-o calatorie epica in care isi propune sa descopere cele mai tari valuri pe care le are continentul sau de oferit. Realizat pe parcursul a trei ani, dragostea fata de ce face il poarta pe Jason din Africa de Nord pana in Mozambic. Pe parcursul acestei calatorii dedicate perfectiunii surfing-ului, lui Jason i se alatura persoane precum Jordy Smith, Royden Bryson si multi altii. The Africa Project va fi difuzat ca un highlight special.

Cu Jason Hearn, Grant “Twiggy” Baker, Jordy Smith si Royden Bryson
Regizat de Jason Hearn
Produs de Jason Hearn
Durata: aprox. 50 de minute

STORM SURFERS 3D

Prezentat intr-un format 3D uimitor, acest documentar indraznet despre surfing ii urmareste pe legendele Ross Clarke-Jones si Tom Carroll in timp ce pornesc intr-o misiune curajoasa in care isi propun sa descopere cele mai periculoase valuri de tip „barrel” din Australia. Pe langa meteorologul de serviciu Ben Watson, cei doi prieteni calatoresc din Shipsterns Buff, Tasmania, pana in OURS, Sydney, in cautarea experientei supreme in materie de valuri.

Cu Ross Clark-Jones, Tom Carroll si Ben Matson
Regizat de Justin McMillan si Christopher Nelius
Produs de Ellenor Cox, Marcus Gillezeau, Ester Harding, Philipp Manderla si Anthos Simon
Durata: 95 de minute

CE INSEAMNA ‘HEROES BY NATURE’?

‘Heroes By Nature’ aduce lunar in cinematografe o colectie de filme de sport si aventura care unesc fanii in fata marilor ecrane si ii conecteaza cu oamenii atat din spatele, cat si din fata camerelor de filmat. Prin cele peste 45 de cinematografe din Europa care sunt conectate printr-o transmisiune live, spectatorii se afla in fata unei oportunitati rare in viata – pot vorbi cu invitatii speciali, producatori sau sportivi, care au facut posibila aceasta apropiere intensa de mijlocul actiunii.

Urmatorul eveniment ‘Heroes By Nature’ va fi gazduit pe 3 octombrie si va putea fi vizionat tot la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.redbullcontentpool.com/heroesbynature sau pagina de Facebook:www.facebook.com/heroesbynature

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response