SEO Plus by TuStiai.ro

August 28, 2013 Nici un comentariu »
SEO Plus by TuStiai.ro

In zilele noastre, tehnologia a avansat in asa fel, incat, pentru orice ai avea nevoie, trebuie doar sa dai un click. Fie ca ai un smartphone,o tableta sau un notebook, te conectezi la internet pentru a gasi o anumita afacere,magazin,informatie .etc. Daca ai si o afacere, si nu ai un site online,este ca si cum ai avea un magazin intr-o locatie fara vad.

In era tehnologiei, este esential sa ai o imagine online, fie ca ai un website de prezentare, o pagina de facebook, acestea sunt cartile tale de vizita pe mediul online.  Poti vinde online, poti oferi informatii esentiale unei viitoare colaborari sau iti poti recruta parteneri,angajati sau clienti noi, la care, in mod normal, nu ai fi putut avea acces, decat dupa zile intregi de cautare.

 SEO Plus by TuStiai.ro iti pune la dispozitie servicii de web design,promovare si optimizare pentru afacerea ta online.

Avem cateva pachete atractive, care cu siguranta vor fi pe gustul tau. Pret, calitate si randament.

 Web Design – incepand de la 175 euro/ proiect

Advertoriale  – 25 euro / 6 luni

Afisare banner pagina laterala – 50 euro / 6 luni

Afisare banner top – 120 euro/ 6 luni

Link exchange – 20 euro / 12 luni

Optimizare SEO  30 zile – 125 euro

Optimizare SEO 60 zile – 225 euro

Optimizare SEO 90 zile – 315 euro

 

Optimizare personalizata la cerere. Perioada, modul si mediul de promovare fiind facute dupa o analiza SEO a proiectului tau.  Promovarea este facuta manual, fara programe ce ofera informatii false sau induc in eroare statisticile si munca depusa pentru a-ti pune la punct imaginea afacerei tale. Te propulsam pe net,rapid,usor si sigur. Vei aparea in motoarele de cautare si directoarele web, fara a plati mii de euro pentru tot felul de pachete.

Pentru mai multe informatii contactati-ne aici.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response