Seara scriitorilor anonimi @ “In Culise Teatru Pub”

April 16, 2013 Nici un comentariu »
Seara scriitorilor anonimi @ “In Culise Teatru Pub”

Va invitam intr-o poveste. Intr-o seara de poveste. O seara in care punem cuvintele pe primul loc, invaluite in muzica de suflet.

Vineri, 19 aprilie, la “In Culise Teatru Pub”, de la ora 20:00, oameni care iubesc sa scrie si o fac cu inima, vin in fata voastra pentru a-si impartasi scriiturile asternute pe hartie in zile insorite, in momente ploioase ori in clipe de inspiratie nebanuite.

Citim cu:
Anca Duma – www.ancaduma.ro
Camelia Capitanu – www.cameliacapitanu.ro
Laura Moisiu
Gabriela Chiscari – www.chgabriela.wordpress.com
Carla Alina Buleanu – www.rujpeceasca.com

Seara Sciitorilor Anonimi este un proiect de suflet…pentru suflete, menit sa aduca impreuna persoane pasionate de scris, cititori si ascultatori boemi, in fata unei cesti de ceai, indulcita cu voci celebre precum: Etta James, Muddy Waters, Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Frank Sinatra, Doris Day, Peggy Lee si multi altii.

Mai mult decat atat, Seara Sciitorilor Anonimi aduce in fata voastra un om formidabil, capabil sa schimbe vieti:
Carmen Meera – Coach & Life Designer , ce va tine un speech motivational pe o tema absolut speciala. Tema ramane surpiza pana in seara evenimentului. 🙂

Seara Scriitorilor Anonimi are onoarea sa fie inchisa de un artist complet! Alexandra Usurelu, una dintre cele mai bune, frumoase si profunde voci din Romania, vine pe scena evenimentului nostru, acompaniata de Bobby Stoica (pian), cu piese de suflet…pentru suflete.

Vineri, 19 aprilie, de la ora 20:00, bea-ti ceaiul cu noi la “In Culise Teatru Pub” (Piata Natiunile Unite 3-5, bloc B2, sector 4, Bucuresti. Langa Biserica Sf Spiridon Vechi – Clinica Nadia Comaneci), in cadrul evenimentului Seara Scriitorilor Anonimi.

FB – In Culise Teatru Pub: http://facebook.com/inculise.

Intrarea este libera.

Rezerva-ti masa la nr de telefon:
021/320.20.59 sau 0735.026.762
sau online: http://teatru.inculise.ro/rezervarionline.html

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response