Se deschide cel mai mare parc acvatic din România!

August 6, 2012 Nici un comentariu »
Se deschide cel mai mare parc acvatic din România!

Vineri Divertiland Multi Entertainment Park deschide primul amplasament turistic, Parcul Acvatic La Plajă, relatează rtv.net. Este situat la intrarea în Bucureşti, la 13 km, adiacent Autostrăzii A1 Bucureşti-Ploieşti, în zona comercială Militari şi se întinde pe o suprafaţă de peste 42,000 de metri pătraţi.

Parcul, cu o capacitate de până la 2.500 de persoane, invită lumea la o adevărată distracţie punând la dispoziţie peste 27 de tobogane, piscină cu valuri, râu leneș de 500 de metri, 22 de foișoare private pentru grupuri de prieteni și familii, o zonă de 3.000 de metri pătrați de plajă cu nisip, șezlonguri și umbrele, restaurante, snack baruri, cafenele, unitate medicală, zonă pentru petreceri pentru copii și adolescenți, spații comerciale, bancomate, vestiare şi dușuri.

Data terminării întregului proiect este 2015. Dezvoltatorii Divertiland Multi  Entertainment Park, cel mai mare parc de distracţii din ţară, se aşteaptă ca  hiperparcul să genereze, începând cu primul an de la finalizarea sa, un număr  total de aproximativ 1.000.000 de vizitatori anual.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response