Sariturile – activitatile preferate ale copiiilor

March 19, 2017 Nici un comentariu »
Sariturile – activitatile preferate ale copiiilor

            Astazi vom vorbi despre una dintre activitatile preferate ale copiiilor si mai exact saritul. Copiii adora sa sara. Si incep de la varstele cele mai mici, imediat dupa ce au invatat sa se tina pe picioare. Si sar in pat, in fotolii, mai si cad, insa desi de multe ori reusesc sa se loveasca, se pare ca aceasta este una din acele activitati la cere nu pot renunta. Si continua sa faca acest lucru pe masura ce inainteaza in varsta trecand de la simple sarituri in pat la activitati mai complexe precum cele care urmeaza.

Asadar am ales sa vorbim despre doua dintre cele mai des intalnite variante ce le sunt oferite copiiilor cand vine vorba despre sarituri. Una dintre ele o reprezinta trambulina, pe care cu siguranta nu exista copil sa nu o fi incercat, si intre noi fie vorba, pe care nici adultii nu se dau in laturi sa o incerce cand le apare in cale o astfel de ocazie. Ceea ce le face pe acestea sa fie atat de dorite este faptul ca indferent ca esti adult sau copil poti face o groaza de nebunii sarind daca ai o trambulina. Iar acestea sunt concepute pentru toate gusturila, in functie de necesitati: sunt cele ce pot fi amplasate in interior, desigur la dimensiunile corespunzatoare si avem si variantele de trambuline profesionale de exterior care pot fi folosite la evenimente precum targuri, aniversari, si indiferent de anotimp ele nu impun restrictii.

Cea de-a doua activitate de care va spuneam e numeste Bungee trampo si face parte tot din categoria trambulinelor. Aceasta reprezinta o atractie destul de mare in cadrul targurilor, taberelor de vara sau in statiunile de vacanta. Desi exista diverse modele de trambuline bungee, ca si functionalitate, principiul este acelasi. Participantul este legat cu un ham special la care se ataseaza corzi elastice necesare pentru balans. Toate acestea, hamul, corzile, trambulina, te ajuta sa zbori si sa faci diverse acrobatii in timp ce esti in aer. Instalarea acestuia necesita doua persoane si nu dureaza mai mult de o jumatate de ora in locatia specifica aleasa. Acesta instalatie este una destul de bine intretinut si foarte sigura. Corzile elastice se schimba la fiecare 4 luni, zilnic se face o inspectie vizuala, iar saptamanal se face o verificare amanuntita a scripetilor si a cablurilor. Aceasta este una dintre cele mai cautate activitati atat in parcurile de distractii, al evenimentelor create pentru tineri, precum si in locatii particulare sau de catre hotelurile cu facilitate de agreement pentru tineri. Daca nu ai incercat pana acum, inca mai este timp suficient sa ai parte de o exprienta care cu siguranta se va dovedi a fi de neuitat.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response