Royal Art Muzzyk – Hybrid Opera Show si Bonsi Business Group va invita la spectacolul ”Nu-i bai…”

October 15, 2013 Nici un comentariu »
Royal Art Muzzyk – Hybrid Opera Show si Bonsi Business Group va invita la spectacolul ”Nu-i bai…”

Royal Art Muzzyk – Hybrid Opera Show si Bonsi Business Group va invita VINERI, 01 noiembrie 2013, la Universitatea Populara Ioan I.Dalles Bucuresti,  la spectacolul ,,NU-I BAI…’’ Lied, Opera si Opereta – 100% romanesc, Conceptul si regia Claudia Deleanu.

Evenimentul isi propune sa promoveze muzica clasica romaneasca in randul iubitorilor de arta si muzica de toate varstele.

,,Intr-o dupa-amiaza linistita de toamna, la conacul domnisoarei Bertha incepe o frumoasa poveste de dragoste. Ana, Spiridon si Fany pusi mereu pe glume, il ajuta pe tanarul Ciprian sa-i marturiseasca Berthei iubirea ce i-o poarta. Dorul si melancolia, dragostea si bucuria le regasim in aceasta poveste in cel mai autentic stil romanesc…’’

Din distribuitie fac parte tinerii artisti ai Royal Art Muzzyk:

Bertha – Raluca Oprea, soprana

Ciprian – Valentin Trandafir, tenor

Ana – Ana-Maria Acunune, soprana

Fany – Luiza Dan, soprana

Suzanica – Maria Zahiu, pian

Spiridon – Ioana Gheighis, mezzosoprana

Maritzi – Anta Agavriloae, pian

Pregatire muzicala si acompaniament: Anta Agavriloae

In PROGRAM se regasesc lucrari din creatia compozitorilor: Filaret Barbu, Tiberiu Brediceanu, C.P. Basacopol, Paul Constantinescu, T.Ciortea, Felicia Donceanu, Gherase Dendrino, G.Dima, M.Negrea, G.Stephanescu, E.Roman. Pe texte de: M.Eminescu, I.L Caragiale, G.Calinescu, G.Toparceanu, V.Alexandri, G.Cosbuc..etc

Royal Art Muzzyk – Hybrid Opera Show reprezinta spatiul in care talentul si bazele teoretice ale tinerilor artisti sunt transpuse in evenimente inedite de teatru si muzica clasica. Royal Art Muzzyk aduce in faţa publicului larg lucrări sau tehnici clasice, abordate intr-o viziune modernă.  Din dorinţa de a desfiinţa graniţele dintre public şi scenă, evenimentele organizate sunt concepute in mod special pentru spaţii neconvenţionale, dar la fel de bine se pot desfăşura şi pe scene destinate artei spectacolului. Sub atenta indrumare a Claudiei Deleanu (mezzosoprana, regizor si profesor de canto), tanara echipa si-a dovedit maiestria si performanta, onorand cu succes fiecare provocare, spre incantarea totala a publicului.

Claudia Deleanu a absolvit Universitatea de Muzica Ciprian Porumbescu din Bucuresti, avand ca indrumatori numerosi profesori, artisti de prestigiu ai scenei lirice universale. In prezent este artist liric la Teatrul National de Opereta Ion Dacian si profesor de canto clasic la Colegiul de Muzica George Enescu din Bucuresti. In paralel cu activitatea pedagogica si lirica, concepe si produce proiectele Royal Art Muzzyk ce au ca scop promovarea tinerelor glasuri, coordonandu-le atat din punct de vedere muzical cat si regizoral.

Bonsi Business Group prin proiectul ,,Romania O Noua Perspectiva’’ promoveaza valorile autentice romanesti – Oameni/Locuri/Traditii prin evenimente cultural-artistice si programe turistice inedite.

Informatii si rezervari:

Confirmarea participarii se face la office@bonsiromania.ro sau la nr. 0732.601.254, precizandu-se numarul de persoane si un numar de telefon de contact.

Biletele se achizioneaza in ziua evenimentului, VINERI, 01 noiembrie 2013, incepand cu ora 18.45, de la caseria Universitatii Populare Ioan I.Dalles, din Bdul N. Balcescu, nr. 18, Bucuresti,

Durata spectacol: 1h 15m

Pretul biletului: 15 lei/persoana

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response