Rita Ora – Radioactive (videoclip)

December 10, 2012 Nici un comentariu »
Rita Ora – Radioactive (videoclip)

Rita Ora vine cu videoclipul pentru cel mai recent single al sau, Radioactive. Daca pana acum ne-a oferit clipuri interesante si cu ceva actiune, acum avem parte doar de un clip de imagine care ne duce putin cu gandul la inceputul anilor 2000.
Fata de ce a lansat pana acum in materie de clipuri pare cam dezamagitor, bazandu-se foarte mult pe visuals si mai putin pe o poveste sau personaje reale. Unele cadre te duc cu gandul la ce au facut Destiny’s Child pentru Charlie’s Angels, in timp ce altele parca sunt luate din filmul Al Cincilea Element.

Videoclipul a fost filmat la jumatatea lunii noiembrie, vedeti mai jos ce a iesit.

Radioactive este cel de-al patrulea single lansat de pe albumul de debut al britanice, Ora, si cel de-al treilea promovat pe piata din SUA. Cantareata s-a lansat alaturi de DJ Fresh cu trackul Hot Right Now, iar cariera ei solo a alut avant odata cu semnarea unui contract cu Roc Nation, labelul de care se ocupa Jay- Z. Mai departe a lansat un prim single alaturi de Tinie Tempah – RIP, urmat apoi de How We Do si, mai nou, Shine Ya Light, facut special pentru piata din UK.
Sursa: urban.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response