Proiectul AIESEC Acadamy

March 27, 2013 Nici un comentariu »
Proiectul AIESEC Acadamy

Cum ți se par 2 săptămâni de workshop-uri și training-uri, 4 săptămâni de practică și, mai ales, oportunități de internship-uri în companii ca Intact Media Group, Generali, Euristic Partners, Credis, Qualitance, Unilever, Soter&Partners sau ProCredit?

Toate acestea sunt posibile printr-un singur program marca AIESEC București: AIESEC Academy!

Împărțit pe 3 școli de specialitate, IT, Marketing și Finance, programul a fost creat special pentru a corespunde nevoilor studenților și absolvenților de studii de licență din București. Te numeri printre aceștia? Atunci te invităm să te înscrii până pe data de 8 Aprilie pentru una dintre școlile noastre!

AIESEC Academy are două părți specifice: în prima parte, între 15 aprilie – 21 iunie când se vor desfășura workshop-uri și training-uri, iar cea de-a doua etapă constă în până la 4 săptămâni de practică de specialitate în companiile partenere.

IT School îți oferă training-uri cu teme diverse, printre care: Windows 8, JSP (Java Server Pages), JPA (Java Persistence API), Entrepreneurship, Google Web Toolkit (GWT), Leadership Talks, Versioning and Maintenance, Java EE, etc.

Printre training-urile oferite de Marketing School se numără: ”Poziționarea unui brand”, ”Ce nu se vede la radio” (un training oferit de Echipa Radio ZU) și multe altele. Workshop-urile vor fi susținute de membri ai Intact Media Group, cu vastă experiență în domeniu.

Finance School vine de asemenea cu propuneri interesante de workshop-uri, precum: Contabilitate, Management Financiar, Legătura dintre contabilitate și alte domenii economice, Gestiunea și contabilitatea mijloacelor fixe, Analiză și consiliere financiară, etc.

Urmărește pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/AIESEC.Academy și înscrie-te la AIESEC Academy până pe 8 Aprilie 2013 pe site-ul nostru :www.aiesecbucharest.ro. Taxa de participare în cadrul proiectului este în valoare de 25 Ron.
Mai mult, AIESEC Academy îți oferă posibilitatea să te înscrii pentru un internship global în companiile sau ONG-urile din peste 100 de țări unde AIESEC activează!

Susținătorii proiectului: Intact Media Group, Euristic Partners, Credis, Qualitance, Generali, ProCredit, Best Jobs, Cefora, Soter&Partners și Unilever.
Parteneri media: Radio ZU, Gazeta Sporturilor, Jurnalul Național, Antena 2 și TehnoPOL.

Despre AIESEC București:
AIESEC București este parte a celei mai mari organizații de tineri la nivel internațional, organizație prezentă în peste 113 țări și teritorii, cu o istorie de 64 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe oportunităţi de leadership, posibilităţi de exchange, conferinţe anuale, platforme virtuale și activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, inițial în București, iar în prezent în 14 orașe.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response