Praƒjitura cu struguri

October 18, 2013 Nici un comentariu »
Praƒjitura cu struguri

Ingrediente

  • 300 g struguri
  • 5 oua
  • 180 g zahar
  • 80 g unt moale
  • 180 g faina
  • 1/2 pliculet cu praf de copt
  • 4 linguri de zahar
  • unt si faina pentru ungerea tavii

Mod de preparare
1. Se unge tava cu unt si se tapeteaza cu faina, iar cuptorul se incalzeste la 220 grade Celsius.

2. Se bat freaca spuma galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si cu untul. Se adauga incet faina amestecata cu praful de copt, dupa care se omogenizeaza.

3. Se bat albusurile spuma cu restul de zahar si se incorporeaza in aluat.

4. Se pune apoi aluatul in tava pregatita, iar in final se presara boabele de struguri deasupra.

5. Se introduce in cuptor pe al doilea nivel si se coace aproximativ 50-60 de minute.

6. Se raceste pandispanul pe gratarul cuptorului si se presara cu zahar pudra.

Sursa:ro.stiri.yahoo.com

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response