Placinta cu branza si ceapa

October 22, 2013 Nici un comentariu »
Placinta cu branza si ceapa

Umplutura se face rapid, amestecand branza de capra faramitata cu smantana iar apoi cu ceapa si baconul taiate cubulete. Luati formele in care veti coace placintele. Pot fi forme de mini tarta sau boluri din ceramica, pe care le puneti in tava aragazului. Asezati aluatul de foietaj in forme si il lasati sa se infoaie timp de 15 minute. Cand e auriu si crocant umpleti formele cu branza si le mai lasati in cuptor in 5-7 minute, pentru a se topi usor branza si pentru a patrunde intre straturile de foietaj. Presarati deasupra frunze de ceapa verde tocate fin.

Ingrediente:
1 pachet foietaj
400 g branza de capra
100 ml smantana grasa
2 fire ceapa verde
100 g bacon
sare si piper dupa gust

Pofta buna!

Sursa:ro.stiri.yahoo.com

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response