Pizza carbonara

September 9, 2013 Nici un comentariu »
Pizza carbonara

Ingrediente

aluat de pizza
100 g bacon
150 g smantana
50 g cascaval ras
2 galbenusuri
50 ml lapte
sare si piper

Mod de preparare

Bacon-ul se prajeste usor intr-o tigaie teflonata fara ulei, apoi se scurge de grasime. Intr-un castron amestecam smantana, cu cascavalul ras, galbenusurile de ou si laptele. Condimentam dupa gust. Intr-o tava unsa cu ulei intindem aluatul de pizza cu mana, in strat subtire. Punem bacon-ul deasupra si turnam amestecul cu smantana si cascaval. Dam tava la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra. Se portioneaza si se serveste calda. Pentru aluatul de pizza s-a  folosit cealalta jumatate de aluat ramasa de la foccacia.

Sursa:ro.stiri.yahoo.com

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response