Parteneri

In aceasta sectiune, afisam legaturi si informatii despre partenerii site-ului www.tustiai.ro.
Promovarea poate fi platita sau gratuita in functie de nevoile dumneavoastra. Daca doresti sa apari in aceasta sectiune click aici.

Sustinem :

LOGO-DEPOZIT-SECOND-HAND-BUCURESTI
Depozit haine second – hand in Bucuresti,cu experienta pe piata romaneasca si internationala de peste 20 de ani, comercializeaza haine crema,extra crema, calitatea 1 si 2, la cele mai bune preturi.  Acceseaza site-ul.

 

 

sisc_logo_transparent_wide_white

Sindicatului Studenților din Cibernetică (SiSC). SiSC este cea mai veche organizație studențească din ASE ce desfășoară an de an o serie de proiecte devenite deja tradiție, printre care și ITFest. Acceseaza site-ul

 

PRO DIGITAL MEDIA - PARTENER TUSTIAI.RO

  Fondată în 2011, compania Pro Digital Media, reunește la momentul actual o echipă de specialiști în marketingul online, fiind o agenție de publicitate web full service. Această titulatură provine de la capacitatea noastră de a răspunde oricăror nevoi din domeniul publicității online, având în echipă atât programatori și personal tehnic (specialiști SEO, PPC & IT), cât și oameni de creație (designeri, copywriteri și specialiști în marketing). La momentul actual, toți membrii echipei sunt absolvenți de studii superioare în domeniul lor de activitate. De asemenea, ei au o experiență cuprinsă între 3 și 7 ani.
   Tehnica Pro Digital Media implică o combinație a celor mai puternice strategii de marketing online profesional folosite de către orice firma din lume. Specialiștii Pro Digital Media testează zi și noapte fiecare metodă de imbunatățire a strategiilor deja cunoscute. De asemenea suntem conștienți de schimbăriile frecvente din domeniul online si ale algoritmilor motoarelor de cautăre, iar ca atare, metodele care pot fi de succes astăzi, maine pot fi depașite. Din aceste motive, Pro Digital Media propune practicarea de diferite metode de marketing pentru a ne asigura că rezultatele dorite sunt obținute. Acceseaza site-ul.