Parcul acvatic “La Plajă” îţi aduce marea în Bucureşti

August 20, 2012 Nici un comentariu »
Parcul acvatic “La Plajă” îţi aduce marea în Bucureşti

Am fost să văd cu ochii mei ce se întâmplă la parcul acvatic “La Plajă”, situat la intrarea în Bucureşti la 13 km, adiacent Autostrăzii A1 Bucureşti-Ploieşti, în zona comercială Militari.
Ar fi drăguţ dacă s-ar pune nişte indicatoare pentru a se ajunge mai uşor la destinaţie, drumurile pe acolo fiind destul de întortocheate.

Soarele n-a fost foarte prezent azi, totuşi zic că am avut noroc să nu prindem foarte aglomerat, astfel ne-am distrat neaşteptând la cozi interminabile pentru o tură.

Parcul arată foarte bine, se vede că nu este un chilipir. De la intrare ne-am dat seama că va fi interesant având în vedere că preţul intrării pentru adulţi este de 70 lei, iar pentru studenţi/elevi 55 lei.
Şezlonguri, umbreluţe, palmieri, foişoare, apă sărind din pământ sau căzută dintr-o mare “găleată” pe lume, piscină cu valuri, tobogane  de toate felurile, peste tot, colaci de una sau două persoane, râu leneş,  terenuri de volei şi fotbal pe nisip şi evident zâmbete oriunde te uiţi pentru că parcul înseamnă DISTRACŢIE atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari.
Este de asemenea foarte îngrijit, au mulţi angajaţi ce-ţi stau la dispoziţie, salvamari din metru în metru, îngrijitori şi agenţi de pază.

Se serveşte mâncare de tip fast-food, iar punctele de servire au fost prea puţine deschise, astfel am pierdut timpul la coada interminabilă.
În final pot spune că mi-a plăcut şi cu siguranţă voi mai merge.
Dacă doriţi distracţie sau chiar relaxare, TuŞtiai.ro vă recomandă să profitaţi de zilele însorite ce au mai rămas din această vară şi să mergeţi în gaşcă mare sau cu familia la parcul acvatic “La Plajă”!

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response