Observatorul Solar – Oamenii si Electromagnetismul

February 4, 2016 Nici un comentariu »
Observatorul Solar – Oamenii si Electromagnetismul

Oamenii functioneaza cu ajutorul sistemelor electrice, Creierul si Inima sunt generatoare de Campuri Electromagnetice si Curenti Electrici, iar unul din modurile de exprimare ale acestor fenomene electrice sunt Undele Cerebrale.

Pamantul este lovit de fulgere in fiecare secunda, acestea genereaza unde electromagnetice ce se propaga prin atmosfera si pot avea frecvente cuprinse intre 3Hz ~ 60Hz, toate incadrandu-se in spectrul Undelor Cerebrale si mai sunt numite Rezonantele Schumann, cunoscute pentru modul in care pot influenta oamenii.

In ultimele decenii au fost descoperite tot mai multe conexiuni intre procesele electromagnetice desfasurate pe planeta si Oameni, multe dintre acestea fiind legate de sanatatea noastra, reproducere, stare mentala si alte mecanisme subtile ce influenteaza comportamentul uman dar si cel al animalelor, fiind bine cunoscut ca animalele simt cutremurele dinainte sa se produca si parasesc zona in graba.

Soarele este conectat permanent cu Pamantul prin intermediul unor campuri magnetice si influenteaza in mod direct procesele electromagnetice fiind de 1000 de ori mai mare decat planeta noastra, iar oamenii sunt conectati prin intermediul acestor unde electromagnetice direct la Soare, Galaxie si Univers.

Exploziile Solare pot afecta oamenii direct, deoarece creierul nostru genereaza unde Delta <4Hz, Theta 4-8Hz, Alfa 8-13Hz ,Beta 13-30Hz si Gamma +30Hz asociate cu diverse stari ale activitatii umane, de la somn si vise pana la abilitatile de gandire, concentrare si meditatie.

Oamenii genereaza campuri magnetice si electromagnetice prin intermediul creierului si inimii ce se pot extinde pe distante foarte mari, de la 2 metri la cativa kilometri in cazul inimii, asa putandu-se explica conexiunile subtile pe care le experimenteaza gemenii sau parintii atunci cand se intampla ceva important in viata celor apropiati lor, dar si alte fenomene considerate “paranormale” deoarece “oamenii de stiinta” au ignorat aceste conexiuni in trecut, ba chiar au luat in ras pe toti cei care incercau sa investigheze aceste fenomene.

Observatorul Solar astazi 4 Ianuarie 2016:

Numarul petelor Solare este in continua crestere si prezinta complexitati magnetice ce pot genera explozii Solare si alte fenomene dar momentan nu a fost raportat niciun eveniment de acest gen.
Vantul Solar continua sa accelereze catre nivel intermediar insa nu afecteaza stabilitatea campului magnetic care se afla in recuperare dupa furtuna de ieri.
Factorii cosmici ce contribuie la miscarile seismice sunt redusi in aceste zile si au fost inregistrate doar cutremure de intensitati intre 4-6 grade, o zona de interes pentru urmatoarele ore fiind Noua Zeelanda unde se pot produce cutremure .

Link-urile de astazi:

Electric Sensitivity: http://www.utdallas.edu/news/2016/2/3…
Deep Dehydration Quakes: http://www.eurekalert.org/pub_release…

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Response