Noul accesoriu al verii – geanta alba

July 15, 2013 Nici un comentariu »
Noul accesoriu al verii – geanta alba

Dacă până acum geanta albă era un obiect dificil de purtat, rezervat celor cu adevărat îndrăzneţe, vara aceasta el devine noul must în materie de accesorii.

1.Geanta alba de zi

image1xxl-4

Un outfit de zi poate fi accesorizat cu o geantă albă, mai ales dacă alegi să porţi o rochie cu motive florale sau una într-o nuanţă solidă.

 

2.Albul în tinute relaxate

image1xxl-3

O ţinută formată din jeanşi tip boyfriend şi o bluză largă cu umerii goi, se completează perfect cu o geantă albă, cu ţinte sau alte inserţii metalice, pentru un look relaxat.

3.Rucsacul alb

image1xxl

Rucsacul este din nou în tendinţe în acest sezon. Alege un model de nuanţă albă şi poartă-l în diverse combinaţii, în funcţie de stilul preferat – boho chic, sport casual sau chiar foarte romantic.

4.Plicul alb

image1xxl-1

Un plic sau un clutch alb sunt perfecte pentru a completa o ţinută de petrecere. Pentru mai mult rafinament, poţi alege un model cu inserţii metalice.

5.Geanta alba în tinuta de birou

image1xxl-2

Poţi include geanta albă chiar şi în ţinuta ta de birou. Nu trebuie ca outfitul să conţină în mod obligatoriu ceva alb, însă dacă vrei să mergi pe varianta cea mai sigură, alege un top feminin în aceeaşi nuanţă şi încearcă o pereche de pantofi roşii.

Sursa:one.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response