Movie Fest – maratonul de filme pe care nu trebuie să-l ratezi

July 8, 2016 Nici un comentariu »
Movie Fest – maratonul de filme pe care nu trebuie să-l ratezi

Movie Fest – maratonul de filme pe care nu trebuie să-l ratezi

București 7 iulie – În acest weekend ești invitat de Băneasa Shopping City la cel mai cool maraton de filme. Ziua de vineri va fi dedicată documentarelor, sâmbătă nu poți rata o selecție a celor mai bune filme din toate timpurile, iar duminică vom râde cu poftă pentru că este este ziua comediilor clasice franțuzești. Cinefil sau nu, te așteptăm în perioada 8 – 10 iulie în Grand Cinema and More!

Movie Fest încheie seria de evenimente organizate în Băneasa Shopping City dedicate celei mai cool veri. Băneasa Summer Fest a debutat pe 3 iunie cu Bucharest Gourmet Festival, continuând cu Extravaganza Sales Party, cea mai tare petrecere pe ritm de cumpărături, Music Fest unde au fost prezenți unii dintre cei mai cunoscuți DJ locali și internaționali, urmat de competiția de baschet Băneasa Streetball.

După atât de multe activități outdoor e timpul să te răcorești cu filme alese special pentru tine. Urmărește programul și completează-ți lista cu cele pe care înca nu le-ai văzut sau bucură-te de un întreg maraton cinematografic.

PROGRAM:

Vineri, 8 iulie:

Amy

Adrenalin

Sâmbătă, 9 iulie:

Forrest Gump

The Dark Night

Fight Club

Goodfellas

Inception

Duminică, 10 iulie:

Le tout nouveau testament – Testamentul nou nouț

La famille Belier – Familia Belier

Une heure de tranquillite – O oră de liniște

La rancon de la gloire – Prețul gloriei

Le saveurs du palais – Bucătăreasa președintelui

Populaire – Domnișoara populară

 

Pentru filmele care rulează în cadrul acestui festival poți verifica orele de difuzare și poți să achiziționezi biletele aferente, aici:

grandentertainment.ro/grand-cinema-more

 

Traiește cele mai bune filme cu Băneasa Movie Fest!

Despre Băneasa Shopping City

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluţionară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producţii proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii), Grand Combo, zona dedicată jocurilor şi, de asemenea, locul de joacă Grand Play, dedicat copiilor. Toate aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response