The Mission 13 Years Anniversary @ Sala Polivalenta – 26 octombrie 2013

October 18, 2013 Nici un comentariu »
The Mission 13 Years Anniversary @ Sala Polivalenta – 26 octombrie 2013

The Mission 13 Years Anniversary

Locatie: Sala Polivalenta

Data: 26 octombrie 2013

Line up:

Sven Vath

Seth Troxler

Solomun

Negru

The Mission împlinește anul acesta 13 ani de activitate! Petrece alături de noi, sâmbătă, 26 octombrie 2013, la Sala Polivalentă din București. Fii pregatit să îi ai în fața ta, în premieră, la același pupitru pe trei dintre cei mai apreciați artiști ai momentului: Sven Väth, Solomun și Seth Troxler. Warm-up-ul va fi asigurat de Negru. Tot sâmbătă, legendarul Papa Sven își aniversează împreună cu tine cele “24 de primăveri x 2 +1 ”, așa că nu rata una dintre cele mai reușite petreceri ale acestui sezon.

O altă supriză a evenimentului o constituie prezența americanului Seth Troxler care nu a mai fost în Romania din anul 2010. DJ-ul ocupă, în prezent, locul I în Resident Advisor Poll: Top DJs of 2012 și este unul dintre cei mai în vogă artiști, el fiind inclus în toate line-up-urile festivalurilor dedicate muzicii electronice din lume, desfășurate în decursul acestui an.

Un alt artist prezent în programul The Mission 13 Years Anniversary este Solomun, fondatorul label-ului Diynamic Records. Solomun se bucură în prezent de un real succes în Pacha și Sankeys din Ibiza și revine în București după cinci luni de la ultima prestație.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

⇒ BILETE REGULAR ÎN AVANS:

Începând de luni 2 septembrie până vineri 4 octombrie 2013

>> 40 LEI <<

Începând de sâmbătă 5 octombrie până sâmbătă 26 octombrie 2013

>> 50 LEI <<

⇒ BILETE VIP ÎN AVANS:

>> 100 RON <<

– Online Național și Internațional – prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional)

– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” și în magazinele Germanos. Lista completă a celor peste 720 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

– Alte puncte de vânzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Griviței, Nr 143, parter, în incinta Hotel Ibis.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

⇒ BILETE REGULAR LA INTRARE:

>> 70 LEI până în ora 00.00 <<

>> 80 LEI după ora 00.00 <<

Sursa:nights.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response