Magazinele second-hand din Bucuresti. 

February 10, 2016 Nici un comentariu »
Magazinele second-hand din Bucuresti. 

Magazinele second-hand,diferente si calitate.Se stie de mult ca poti cumpara hainute de calitate din magazinele second-hand din Bucuresti,la preturi foarte mici si o calitate superioara fata de hainele comercializate in magazinele de renume. 

 De ce este posibil acest lucru? Pentru ca,dupa cum bine stim,o mare parte din hainele comercializate in Europa de Est,au ca provenienta tari precum China,Singapore sau India,cu specificatii stricte de fabricare a acestora. Adica, este un nivel scazut al calitatii textilelor fabricate(cusaturi,materiale .etc) iar pretul hainelor este ridicat datorita brandurilor,ceea ce inseamna ca platim doar firmele.
Diferente intre magazinele de mall si magazinele second hand. 
 Un bun exemplu despre calitatea inferioara a hainelor comercializate in Romania,vi-l pot oferi chiar eu. In urma cu doua saptamani am achizitionat un hanorac de la un brand consacrat ,calitatea materialului fiind relativ buna,acesta incepand sa lase scame. Pe langa acest aspect,hanoracul are un print cu o linie si un numar,care,datorita materialului prost si ieftin de imprimare,a inceput sa crape. Asta dupa 4 purtari si 90 lei platiti. De ce sa platim 90 lei pt o bluza,cand dintr-un magazin second-hand,cu aceeasi bani,poti cumpara,nu 1 singur hanorac ci chiar 2-3 de o calitate mult superioara si de ce nu,un brand de renume.
Magazin second-hand Bucuresti
Magazinele second-hand si calitatea acestora. 

Magazinele second-hand din Bucuresti,cel putin acestea pe care le verific din cand in cand,importa hainute din Anglia,Elvetia sau Austria, crema cremelor,fiind impecabile si la preturi super mici.
Unul din magazine,se afla la Dristor,chiar langa McDonald’s,in blocul cu zece etaje,acesta fiind usor de gasit (magazinul First Hand). Nu arata ca un magazin second-hand obisnuit si nu are acel miros de haine vechi (miros specific acestui tip de magazine)ci mai degraba te simti ca intr-un magazin de mall,unde totul este aranjat si bine pus la punct.
In prima camera gasesti imbracaminte aproape noua,curata si frumos mirositoare,de la firme precum Adidas,Versace,D&G,Next,Hilfigher,Animal,Burberry,Ter Baker si multe altele cu preturi intre 6 lei si 30 lei,apoi in urmatoarea camera gasiti hainute mai ieftine si pe diferite sezoane.
Doamnele de acolo sunt foarte dragute,hainele super misto iar de preturi nu mai vorbim.

 Un alt magazin este in Crangasi,chiar la piata,fiind usor de localizat( magazinul Best Buy International). Tot hainute de calitate superioara la preturi avantajoase,oameni de calitate ce se ocupa de tine si gasesti mai tot ce ii doresti.

Sa cumpar sau nu din magazine second-hand.

 

 Nu este o rusine sa iti cumperi haine din magazinele second-hand,trebuie stiut ca nu cheltui multi bani si ca din aceste magazine cumpara toate categoriile de varsta, datorita calitatii,preturilor si a marcilor de renume. Asa ca,pret de cateva ore trebuie lasat snobismul romanesc, si facut o vizita acestor doua magazine din Dristor,respectiv Crangasi. poză 2-1

 Comertul cu haine second hand din Romania a inceput putin peste anul 1993,cand,tot mai multi romani s-au apucat de acest tip de afacere,acestea luand amploare usor dar sigur,devenind o sursa importanta pentru shopping-ul romanesc,cu posibilitatea de a cumpara haine unice aproape noi la preturi mici din peste 300 de magazine second numai in Bucuresti.
 Ce mai astepti? Da o fuga prin magazine si descopera hainute vintage,hainute de firma si accesorii sau lenjerii de pat si nu numai.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Response