Ladera Resort, paradisul din Caraibe

April 15, 2013 Nici un comentariu »
Ladera Resort, paradisul din Caraibe

La 1100 de metri deasupra Mării Caraibelor, se ascunde un colţ de Rai numit Ladera, locul perfect pentru a vă răsfăţa toate simţurile.

 Oaspeţii pot alege unul dintre cele 23 de apartamente sau una dintre cele 9 vile luxoase (majoritatea au două etaje) construite în stilul caselor din copaci. Vilele sunt lăsate deschise, au piscine private şi duşuri în aer liber. Peisajele sunt îmbătătoare, motiv pentru care pereţii exteriori lipsesc, lasandu-vă să admiraţi marea şi faimoşii munţi Piton, care fac parte din Patrimoniul Mondial UNESCO, încadraţi de ziduri acoperite cu viţă de vie şi flori galbene şi roz, care astfel vă şi oferă intimitate suficientă. Interioarele vilelor şi apartamentelor sunt costruite cu lemn din Caraibe, au tavane boltite, podele din lemn, pereţi acoperiţi cu lambriuri, grinzi şi coloane de lemn, sculptate manual.Mobilierul din ratan este acoperit cu perne albe şi colorate, pufoase, iar băile sunt făcute cu gresie colorată şi duşuri fără pereţi, permițându-va să admiraţi bărcile în larg în timp ce sunteți sub duș.

FTCarib-LaderaresortLadera.grid-6x2

În ciuda tentaţiei de a nu părăsi luxul şi priveliştea oferite de apartamentele confortabile, staţiunea oferă o mulţime de activităţi. De la băi cu sulf, o piscină infinită cocoţată pe o stânca şi o bibliotecă în T’cholit Bar, care ispiteşte cu muzică live şi cocktailuri delicioase, pe bază de rom, până la excurisii la Soufriere (cea mai veche aşezare de pe insula) şi restaurante ca Dasheene, unde puteţi savura preparate specifice din St. Lucia.

2103_0_ladera_fsa-g

 

Locul este cunoscut ca fiind printre preferatele tinerilor căsătoriţi, mulţi alegând Ladera pentru a-şi petrece luna de miere, iar un sejur pornește de la 5000 Euro.

ladera

 

04-property

 

la-haut-resort

 

view_from_ladera_resort_st_lucia

 

ladera-resort

 

 

Sursa:luxlounge.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response