Jamie Woon, Jessie Ware şi M.A.M. la Romexpo – Bucureşti

October 30, 2012 Nici un comentariu »
Jamie Woon, Jessie Ware şi M.A.M. la Romexpo – Bucureşti

Vineri, 30 noiembrie 2012, ora 22:00, la Pavilion C6 al Complexul Romexpo din Bucureşti va avea loc un nou eveniment TM Live. Invitaţii la acest eveniment sunt Jamie Woon, Jessie WareM.A.M şi Mars (Marian Stavarache).

Jamie Woon şi Jessie Ware se numara printre cele mai fresh aparintii din Anglia in ultimul an.

Jamie Woon este unul dintre cei mai apreciaţi artişti ai tinerei generaţii de muzicieni britanici. El a luat prin surprindere piaţa muzicală europeană o dată cu lansare piesei “Night Air” în 2010. Un an mai târziu  lansează albumul de debut “Mirrorwriting” care îi aduce clasări în topurile muzicale din ţări ca Marea Britanie, Norvegia sau Belgia. 2011 este şi anul în care este inclus pe lista BBC Sound of 2011 a celor promiţători artişti noi conform criticilor muzicali din Marea Britanie.Acesta a mai concertat in Romania si anul trecut  fiind headline-ul unui eveniment ce a avut loc în Atelierul de Producţie din Bucureşti .

Jessie Ware este o solista originara din Anglia,ce a semnat cu label-ul PMR Records, fiind cunoscuta cel mai mult pentru  single-ului ”Running ”.Reuseste sa urce pe locul 61 in topurile din UK cu single -ul ”110%”,acesta fiind lansat pe data de 13 Aprilie,iar pe 20 August 2012,Jessie Ware isi lanseaza albumul de debut ”Devotion” ,ce se claseaza pe locul 5 in UK Album Chart,acesta la randului lui fiind nominalizat la  prestigiosul premiu “Mercury Prize”.

M.A.M. aka Miguel Campbell şi Matt Hughes sunt doi DJ originari din Anglia, ce se intitulează: “Just a Man and Another Man”. Proiectul lor a gustat succesul in vara anului 2012, in prezent fiind preferatii celor de la Hot Creations. Genul pe care îl abordează este un house romantic, cu accente pe vocal.

Bilete in avans: 75 lei –  www.bilete.ro ; Oficiile Postei Romane ; Studio Martin (Bd.Iancu de Hunedoara,Nr 61); Metrou Unrii 1 si Music Box(Str.Matei Basarab,Nr 16)

Bilete la intrare: 90 lei

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzisă! Se recomandă să aveţi un act de identitate pentru control!

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response