Hallowen or Not…We party 3rd edition @ Palatul Bragadiru

September 18, 2012 Nici un comentariu »
Hallowen or Not…We party 3rd edition @ Palatul Bragadiru

Ediția a-III-a a evenimentului “Haloloween or not… We Party”, marcă înregistrată a Lollipop Events, se va desfășura anul acesta în aceeași locație de poveste, Palatul Bragadiru, în data de 27 octombrie, începând cu ora 22:00. Cu această ocazie, agenția Lollipop Events aniversează cu mândrie 4 ani de activitate, așa că petrecerea va fi de două ori mai intensă.
Așa cum v-au obișnuit deja, echipa “de șoc” Lollipop și colaboratorii săi, au pus în scenă pentru voi o poveste de Halloween, pe două nivele, pentru două categorii de “petrecăreți”.
Cei care veți participa la eveniment, veți avea ocazia să petreceți o noapte în secolul XX, în perioada Prohibiției, în Sala de Bal a Palatului (Ballroom), cu o “mică” alterare a istoriei, alcoolul nu va fi interzis, ci din contră, va fi din plin și prezentat în cel mai frumos mod de către maieștrii de la Exquisite Bar Solutions, printr-un show special de flair & mixologie oferit de Luca Valentin și Ionut Ivanov. Invitatul special, Derrick Carter, va incendia atmosfera încălzită de băieții de la All Wheels Drive House (Piftek, Kosta, Narcis, TBF).

Tematica: Perioada Prohibitiei , Dress code: Anii ’20, ’30

Crama Palatului Bragadiru va fi din nou, lăcașul exploziei lumii dedesubt. Wonder Underworld vă îmbie să vă costumați cât mai “creepy” sau mai funny, sau cum vreți voi, să vă acomodați cu păianjenii, scheleții și alte măști ale spiritelor din decor și să încingeți tălpile pe muzica DJ-ilor Mauss, Mihai Amatti, Prâslea și Piticu.

Tematica:Underworld , Dress Code: Halloween classics

Pentru cei care vor să iasă din cele două filme și să revină un pic la realitate, au la dispoziție Terasa Palatului, unde pot lua un loc, o gură de aer și o gustare, în timp ce li se pictează pe față expresia dorită. Artiștii de facepainting prezenți le pot picta doritorilor orice poftesc.
Nu vor lipsi surprizele din partea organizatorilor, petrecerea este garantată!

Biletele se pot achizitiona in avans la pretul de 30 Ron de la magazinele partenere :

-Colors Shop – Str. Baratiei nr 33, zona Unirii
-H2O – Str. Bacani-Blanari nr.3-5, zona Lipscani
-Ollie-Gang-Shop – Str. Blanari nr.12, zona Lipscani
-Hippie Hippie Shake – magazinul Amzei- Str Tache Ionescu 1 si magazinul din Centrul Vechi (Lipscani) chiar in Hanul cu Tei

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response