Global Community Development Program (GCDP)

June 4, 2012 Nici un comentariu »
Global Community Development Program (GCDP)

Vrei să te dezvolţi într-un mediu internaţional?

Aplică pentru programul internaţional de voluntariat oferit de AIESEC Bucureşti.

 

AIESEC Bucureşti  te invită să aplici până pe data de 11 iunie, orele 23.59, pentru programul internaţional de voluntariat, Global Community Development Program (GCDP). GCDP-ul este unul dintre cele mai importante produse AIESEC, fiind prezent în nu mai puţin de 110 ţări. Alege între social work, predare în limba engleză, psihologie, sociologie, training, project management, ecologie ş.a. şi timp de minim 6 săptămâni fii parte a unei experienţe internaţionale!

 

Indiferent care tară din cele 110 o alegi, vei avea cazarea şi masa asigurată de echipa AIESEC din ţara gazdă, care îţi va fi alături pe tot parcursul experienţei. Vei lucra într-un mediu internaţional, cu tineri care au ales, ca şi tine, un program de voluntariat AIESEC, iar reţeaua ta de prieteni se va extinde la nivel global.

Avantajele unui internship cu AIESEC  sunt lunga experienţă de schimburi interculturale în Bucuresti şi în lume, siguranţa şi varietatea opţiunilor. Fii printre sutele de tineri care aleg anual un GCDP şi echipa AIESEC Bucureşti îţi va oferi suportul ei pentru selectarea şi aplicarea pentru un program, mai apoi pentru obţinerea vizei şi a altor documente necesare, şi in plus, vei avea parte de traininguri de pregătire pentru ca experienţa ta internaţională să fie de neuitat.

 

Înscrierea se face pe site-ul AIESEC Bucureşti ( http://www.aiesecbucharest.ro/volunteerabroad ), urmând ca între 12-14 iunie să aibă loc interviurile de grup şi individuale, între 15-22 iunie, perioada de inducţie, iar între 23-25 iunie, interviurile finale.

 

Despre AIESEC Bucureşti

AIESEC reprezintă cea mai mare organizație de tineri la nivel internațional, fiind prezentă în peste 107 țări și teritorii și având o istorie de 62 de ani în dezvoltarea personală și profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare inedită bazată pe 10.000 de oportunităţi de leadership, 10.000 de posibilităţi de exchange, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale si activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. Prezenţa AIESEC în România s-a făcut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 oraşe.

 

Pentru mai multe detalii, http://www.aiesecbucharest.ro/

Diana Grigore, Campaign Manager GCDP

dianaoana.grigore1@gmail.com

+40769882208
Eveniment sustinut si promovat de TuStiai.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response