Fusta peste pantaloni – în tendinţele primăvară/vară 2013

March 14, 2013 Nici un comentariu »
Fusta peste pantaloni – în tendinţele primăvară/vară 2013

Tendinţele vestimentare ale sezonului primăvară/vară sunt împărţite între propunerile minimaliste, piese simple monocrome şi asocieri surprinzătoare de elemente, texturi şi culori.

Una dintre propunerile inedite aduse de este dată de abordarea neconvenţionala a 2 piese clasice în garderoba feminină: fustă şi pantalonul.

Le porţi zilnic, pe una sau pe alta, însă de această dată, designerii marilor case de modă s-au gandit la un alt tip de asociere. Fusta peste pantaloni este combinaţia propusă încă din sezonul anterior de nume celebre ca Dries Van Noten, Louis Vuitton, Prada sau Chanel, care au introdus în colecţiile lor ţinute compuse din pantaloni, fuste şi bluze sau taioare, toate purtate în acelaşi timp.

Desigur că nu suntem la prima întâlnire cu acest tip de vestimentaţie. Varianta fustă peste colanţi este mult mai familiară şi aproape de tendinţele recente, însă fusta peste pantaloni pare a fi cel mai nonconformist mod de a-ţi sublinia imaginaţia vestimentară în noul sezon.

Pantalonii sunt de această dată clasici, lungi sau până la gleznă, drepti sau skinny, din materiale ca stofa, bumbacul sau pielea.

Dacă pe podiumurile prezentărilor am privit cu admiraţie şi cu o oarecare uimire , rămâne intrebarea: cum porţi în viaţa de zi cu zi fusta peste pantaloni?

Cu siguranta, ideea de a aborda o astfel de ţinută ridică nişte semne de întrebare. Dacă eşti puţin sceptica la ideea de a purta o fustă sau rochie peste pereche preferata de pantaloni, îţi propun să alegi o piesa mini pentru început. Te vei apropia astfel de varianta bluză babydoll mai lungă şi incursiunea stilistică nu îti va mai părea atât de bizară.

Pentru că anul acesta , îţi recomand să încerci şi o astfel de piesă. Alege o pereche mai strâmtă pe picior şi inspiră-te din propunerile Prada pentru a-ţi construi un look stylish. O fustă în formă de „A”, până la genunchi, purtată peste pantaloni şi asortată cu un tricou simplu de bumbac, pe corp, vor transforma apariţia ta într-una extrem de în vogă.

In egală măsură, , cu o rochie wrap-dress (petrecută, în stilul consacrat al Dianei Von Furstenberg) sau cu o fustă plisată, vor crea un efect deosebit.

Alege varianta potrivită pentru stilul tau şi nu uita că este una din cele mai simple metode de a-ţi transforma ţinuta de birou de exemplu, într-un outfit spectaculos pentru ieşirile în oraş!

Sursa:ro.stiri.yahoo.com

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response