Filmele lunii iunie

June 10, 2013 Nici un comentariu »
Filmele lunii iunie

1.The Place Beyond the Pines
Cand Luke (Ryan Gosling), cascador de profesie, afla ca are un fiu, se decide sa isi foloseasca indeletnicirile pentru jefuirea bancilor, astfel incat sa ii poata oferi fiului sau tot ce isi doreste. Avery (Bradley Cooper), un politist dornic de afirmare, vede in descoperirea faptasului sansa de a se afirma.
15 ani mai tarziu, cand fii celor doi devin prieteni, trecutul tatilor va influneta relatia celor doi.

2.Los Amantes Pasajeros
In “Los Amantes Pasajeros”, cel mai nou film al lui Pedro Almodovar, intreaga actiune se desfasoare intr-un avion. Filmul promite sa fie o comedioara usoara din care nu putea lipsi, bineinteles, muza regizorului: Penelope Cruz.

3.After Earth
La 1.000 de ani dupa cataclismul care a fortat omenirea sa paraseasca Pamantul, Kitai Raige (Jaden Smith) si legendarul sau tara, Cypher (Will Smith) sunt nevoiti sa aterizeze fortat pe planeta. Numai ca, in cei 1.000 de ani, natura pare se se fi intors impotriva omului si specii necunoscute de animele stapansec planeta. Cei doi trebuie sa lucreze impreuna si sa aiba incredere unul in celalalt pentru a supravietui pericolelor care ii pandesc la tot pasul si pentru a se putea intoarce acasa.

4.Epic
Realizat de creatorii Ice Age si Rio, “Epic” spune povestea luptei continue dintre bine si rau. Cand o adolescenta se trezeste intr-un univers magic, decide ca, impreuna cu o echipa de razboinici intelectuali sa salveze lumea in care a fost transportata in mod misterios.

5.Now you see me
O echipa de iluzionisti jefuiesc banci in timpul reprezentatiilor pe care le sustin si isi rasplatesc publicul cu banii furati. Bineinteles ca agentii FBI sunt pe urmele lor, insa iluzionisti sunt de fiecare data cu un pas inaintea lor.

6.Arthur Newman
Saturat de viata sa, Wallace Avery decide sa renunte la tot si sa o ia de la inceput, cumparandu-si o noua identitate, ca Arthur Newman. Convins ca aceasta este a doua sa sansa in viata, pleaca in Terre Haute, Indiana si incepe sa lucreze ca jucator profesionist de golf. In calatoria sa o intalneste pe Michaela Fitzgerald careia nu ii ia mult timp sa isi dea seama de inselatoria lui Wallace cu falsa indentitate.

7.World War Z
Gerry Lane (Brad Pitt) este un agent ONU nevoit sa strabata intreaga lume pentru a opri o epidemie care ameninta sa elimine rasa umana.

8.Monsters University
Atunci cand s-au intalnit pentru prima data, la Universitatea monstrilor, Mike si Sully nu s-au inteles prea bine. Ce s-a intamplat intre timp de s-au transformat din rivali in cei mai buni prieteni, puteti vedea in “Monster University”

9.Man of Steel
Unul din cele mai asteptate blockbustere ale acestei veri este, fara doar si poate, Man of Steel. Asteptam sa vedem daca filmul lui Zack Snyder va deveni si un super-erou al box office-ului.

10.The Internship
Dupa ce au fost concediati, doi fosti angajati in vanzari, decid sa intre intr-un program de internship la Google. Bineinteles ca nu exceleaza la capitolul IT, iar majoritatea angajatilor au pe jumatate varsta lor. Vor reusi cei doi sa faca fata noilor provocari?


Sursa:yuppy.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response