Cupa Europa League a ajuns in Romania.

April 11, 2012 Nici un comentariu »
Cupa Europa League a ajuns in Romania.

Presedintele UEFA, Michel Platini, a inmanat, miercuri, trofeul Ligii Europa primarului Capitalei, Sorin Oprescu, in cadrul unui eveniment organizat la Arena Nationala.

La inceputul festivitatii, la care au participat, printre altii, fundasul Cristian Sapunaru si un oficial al echipei FC Porto, a fost prezentat un film despre detinatoarea trofeului, FC Porto. Sapunaru a adus trofeul de argint, care cantareste 15 kilograme, la Bucuresti ca reprezentant al clubului FC Porto.

A fost cel mai important trofeu din viata mea, sper sa nu ramana numai acesta si sper ca aceasta sa fie una dintre cele mai frumoase finale“, a afirmat fostul rapidist. “Vreau sa spun ca stadionul este magnific, este un stadion superb, vreau sa il felicit pe primarul Capitalei. Stiu entuziasmul romanilor pentru a cumpara bilete eu sunt foarte fericit si bucuros ca vin sa vada o foarte frumoasa finala Europa League“, a spus Platini inaintea inmanarii trofeului. La randul sau, Oprescu a declarat ca este mandru de Arena Nationala.

Absolut da, e gata stadionul. Am ocazia sa le multumesc tuturor incepand cu domnul presedinte al UEFA, domnul Platini, Mircea Sandu si tuturor prietenilor mei, constructorilor, care au facut ca in doi ani si jumatate aceasta constructie sa fie terminata. Sunt mandru de ea“, a spus primarul.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response