Cum sa scapi de celulita si riduri, principalii inamici ai femeilor

December 1, 2016 Nici un comentariu »
Cum sa scapi de celulita si riduri, principalii inamici ai femeilor

Cum sa scapi de celulita si riduri, principalii inamici ai femeilor

Trecerea timpului se constituie drept un proces ireversibil si inevitabil, care are repercusiuni inclusiv asupra organismului nostru, de la aspect exterior pana la buna functionare a organelor interne. Ridurile si celulita sunt cele mai intalnite nemultumiri in randul femeilor odata cu trecerea timpului. Cu toate acestea, exista anumite proceduri prin care pot fi corectate aceste imperfectiuni: Toxina botulinica si CelluliShock.

Toxina botulinica reprezinta solutia optima pentru estomparea ridurilor, intinerindu-ti pielea cu pana la 10 ani. Prin injectarea toxinei botulinice se blocheaza, in mod reversibil, impulsurile nervoase ce pleaca de la nervi catre musculatura faciala, acestea fiind raspunzatoare de ridurile de expresie. Prin urmare, muschii la nivelul carora se injecteaza toxina botulinica se relaxeaza, iar pe cale de consecinta pielea se intinde si isi recapata elasticitatea.

In domeniul esteticii, toxina botulinica se foloseste, in majoritatea cazurilor, la nivelul etajului superior al fetei (ridurile orizontale de pe frunte, ridurile verticale dintre sprancene, ridurile de la coltul ochiului), insa se poate folosi si pentru etajul inferior al fetei (ridurile periorale, liniile marionete, tremuratul barbiei). In ceea ce priveste procedura, aceasta este simpla, sigura si presupune injectarea cu un ac fin a unei cantitati minime de substanta. Tratamentul dureaza maximum 15 minute, iar efectul incepe sa fie vizibil in aproximativ 7-10 zile post-injectare.

Referitor la indepartarea celulitei si diminuarea aspectului de coaja de portocala, clinica estetica Bucuresti a dr. Saidac va propune un tratament inovativ, ale caror efecte vor aparea chiar dupa prima sedinta. CelluliShock este un program-tratament dinamic si profesional, ce cuprinde 10 sedinte personalizate in urma diagnozei si a nevoilor specifice fiecarui client, actionand pe mai multe niveluri pentru a combate si a preveni celulita. Actiunea tratamentului pune accentual pe microcirculatie, tesutul adipos si cel conjunctiv.

Tratamentul CelluliShock este format din 3 pasi simpli: pregatirea pielii, tratamentul dinamic intensiv si, intr-un final, accelerarea rezultatelor. Intreg tratamentul este realizat cu produse profesionale de cea mai inalta calitate. Pentru maximizarea rezultatelor si conservarea acestora pe termen lung, se recomanda optarea pentru un tratament de intretinere.

Asadar, ai grija de aspectul tau fizic prin tratamentele estetice oferite de clinica dr. Saidac, ce iti ofera rezultate garantate.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Comments are closed.