Cum castiga oamenii la loto ?

October 22, 2016 Nici un comentariu »
Cum castiga oamenii la loto ?

Imi pun aceasta intrebare de ani de zile? Cum fac altii sa castige la loto iar eu pur si simplu nu castig nici macar o data? Nu pot spune ca ma numar printre acele persoane care baga saptamanal, dar o data pe luna tot cumpar un bilet. Si, sincer, de ani de zile tot incerc dar nu am castigat nimic. Nici macar o suma mica, mititica, cat sa ma laud ca sunt unul dintre castigatorii la loto. Absolut nimic. In schimb, am un unchi care este abonat la agentiile de acest gen si de 30 de ani incoace joaca periodic. Adevarul este ca pot sa spun cu mana pe inima ca este o persoana norocoasa. A castigat de cel putin 5 ori pe an. Mereu sume mici, dar cel putin ceva s-a vezut. Sau cum spunem noi “si-a scos investitia”. Eu, nici macar atat. I-am cerut strategia, pentru ca ceva trebuie sa fie la mijloc sa castigi atat de des. A zis ca nu are niciuna. Ce numere ii vin pe moment in minte, acelea le joaca. Normal ca nu l-am crezut. Am fost sigura ca undeva, ceva trebuie sa existe, astfel incat el mereu sa castige, chiar daca este vorba de castiguri mici.

Am verificat si diverse modalitati de castig pe internet, strategii, idei, sfaturi de la alti jucatori, nimic nu s-a lipit de mine. Am realizat ca exista si alte persoane la fel de ghinioniste ca subsemnatul. Multi dintre ei chiar cred ca extragerile nu sunt reale. Acest lucru eu chiar nu il cred. Toata lumea le vede la televizor in timp real, iar castigatori exista. Numai ca nu ne numaram toti printre ei. Si asa cum loto este incadrat in categoria jocurilor de noroc, acesta este caracteristica lui prinicpala. Norocul. Adevarul este ca eu nu ma consider o persoana norocoasa. Stiti cum alte persoane mai gasesc cate 5 lei sau 10 lei pe strada? Eu nu am gasit niciodata in cei 30 de ani ai mei macar o bancnota de 1 leu. Mereu am participat la concursuri, la promotii. Nimic. O singura data am fost aleasa la o promotie pentru a testa gratuit produse de machiaj, insa acestea nu au ajuns nici in ziua de azi la mine. Deci, acest lucru scoate in evidenta mai mult faptul ca nu sunt o persoana norocoasa.

Ma gandisem intr-un timp sa renunt la a mai achizitiona orice tip de bilet ce tine de loto, insa o mica speranta tot mai am: rezultatele loto 6 din 49. Poate in timp, macar o data, o sa am parte de putin noroc. Investitia nu este una mare, un bilet la loto nu presupune costuri atat de mari incat sa se faca gaura in bugetul familiei, iar un bilet din cand in cand reprezinta o sansa. Poate nici nu voi castiga niciodata, dar cel putin incerc si cat timp o voi face voi trai cu speranta ca intr-o zi va veni si ziua mea norocoasa.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response