Concertul Mötley Crüe, va rula în exclusivitate la Cine Globe Titan

October 7, 2016 Nici un comentariu »
Concertul Mötley Crüe, va rula în exclusivitate  la Cine Globe Titan

Concertul Mötley Crüe, va rula în exclusivitate la Cine Globe Titan

București, 07 octombrie 2016: Filmul ultimului concert al legendarei trupe de hard-rock Mötley Crüe va fi difuzat în exclusivitate la Cine Globe Titan. Pe data de 13 octombrie 2016, de la ora 20:30, toți fanii din România ai trupei vor avea unica ocazie de a vedea concertul într-o ecranizare memorabilă și excepțională, la prețul special de doar 30 de lei. Biletele pot fi achiziționate de pe www.cineglobe.ro.

După 35 de ani de activitate, Mötley Crüe – formată din Vince Neil, Mick Mars, Nikki Sixx și Tommy Lee – au anunțat în cadrul unei conferințe de presă că urmează să susțină ultimele concerte din cariera trupei. Cu vânzări de peste 100 de milioane de discuri în toată lumea și 3 nominalizări la Premiile Grammy, Mötley Crüe și-a încheiat activitatea cu un ultim concert ce a avut loc chiar în noaptea trecerii dintre ani.

Așadar, data de 31 decembrie 2015 a reprezentat un moment important pentru fanii Mötley Crüe. Concertul istoric a avut loc în Los Angeles – orașul în care trupa s-a format și a susținut și primul show. Pentru fanii care nu au avut șansa de a participa la eveniment, trupa a pregătit un film al grandiosului concert, care va rula în cadrul unui eveniment global, pe 13 octombrie 2016. În România, show-ul va putea fi urmărit doar la Cine Globe Titan.

Spectatorii vor putea asculta piese precum „Kickstart My Heart”, „Girls, Girls, Girls”, „Home Sweet Home” și „Dr. Feelgood” interpretate live, vor putea urmări un discurs emoționant al solistului Vince Neil și vor urmări în premieră imagini nemaivăzute până acum.

Concertul va putea fi vizionat doar în data de 13 octombrie la Cine Globe Titan, de la ora 20:30. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook Cine Globe România, iar biletele pot fi achiziționate online de pe www.cineglobe.ro.

Despre Cine Globe:

Cine Globe este un lanț internațional de multiplex-uri, o rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice.

Pe lângă locațiile deschise în Europa (România și Bulgaria), compania are multiplex-uri și în Statele Unite, China și India. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China şi America de Nord.

Cine Globe Romania sustinut de TuStiai.ro - Tu stiai ?

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Comments are closed.