Concert Viorica Pintilie Trio – Silk Sky Bar

October 16, 2013 Nici un comentariu »
Concert Viorica Pintilie Trio – Silk Sky Bar

Joi, 17 octombrie, începând cu ora 21:00, veniți să vă bucurati de momente speciale alături de 3 artiști extrem de talentați și de dornici să urce cât mai mult pe scara muzicii de calitate și a frumuseții sunetului: Viorica Pintilie – voce, Alex Olteanu – pian, Andreas Aron – contrabas.

Clipe pline de sinceritate, sensibilitate și profunzime, vor face ca întreaga încăpere să vibreze în ritm cu vocea caldă și suavă a Vioricăi Pintilie. Acordurile de pian măiestrite de Alex Olteanu și cele de contrabas strunite cu talent și precizie de Andreas Aron, vor completa tabloul unui moment perfect, petrecut la înălțime, deasupra Bucureștiului, într-o atmosferă senzațională.

Promitem să vă condimentăm seara cu multă bună dispoziție, entuziasm și muzică bună așa că nu ratați concertul pe care l-am pus la cale cu drag pentru voi.

Pentru a afla mai multe detalii despre activitatea artistică a Vioricăi Pintilie vă invităm să vizitați pagina ei oficială de Facebook: https://www.facebook.com/viorica.pintilie.official

Intrare 20 Lei/persoană.
Numărul de locuri este limitat deci vă rugăm sa rezervați la 0722 555 505.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response