Cele mai controversate videoclipuri

September 3, 2013 Nici un comentariu »
Cele mai controversate videoclipuri

Unele videoclipuri au fost cenzurate din faşă, altele amendate, altele difuzate doar pe Internet. Să ne bucurăm cu cele mai controversate.

Bjork, Cocoon

Bjork dezbrăcată, cu sfârcurile la vedere. Niciun videoclip al artistei nu a fost vreodată prea banal sau obişnuit, ne-am obişnuit cu asta, dar Cocoon i-a intimidat pe mulţi. Până la urmă, este căsătorită cu Mathew Barney, nu ar fi putut să aibă în veci videoclipuri fără niciun strop artistic.

N.E.R.D. – Lapdance (XXX Version)
Dansuri lascive, sfârcuri atinse neglijent, desfrâu vizual. Pharell nu e la singura abatere de exces de “explicit”.

Probabil că nu e greu să ne dăm seama de ce a creat atâta vâlvă “Smack My Bitch Up” de la The Prodigy. După lansare, BBC şi MTV au refuzat să îl difuzeze, pentru că incita la violenţă împotriva femeilor şi misoginism.

Justify My Love de la Madonna a fost interzis în 1990 pentru conţinut licenţios, scene de bisexualitate şi masochism. A fost suficient pentru ca diva să se potolească? NU!

Baby Did a Bad, Bad Thing al lui Chris Isaak este unul dintre cele mai sexy videoclipuri difuzate la TV. Regizat de Herb Ritts şi având-o ca personaj principal pe Laetitia Casta pe vremea când era aproape minoră (18 ani), clipul a fost semi-cenzurat: înainte de 9 seara, era difuzată doar varianta sa cuminte.

Sursa:gq.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response