Cat de sus se pot inalta baloanele cu heliu si cat rezista?

October 4, 2017 Nici un comentariu »
Cat de sus se pot inalta baloanele cu heliu si cat rezista?

Baloanele sunt foarte populare inca din momentul in care au aparut si asa cum bine stim cu totii poti fi folosite la nunti, botezuri, la petreceri tematice sau la orice alt tip de petrecere pentru aniversari sau ocazii speciale. Se pot folosi pur si simplu pentru a decora o sala, se pot folosi in a realiza o arcada baloane sau pentru realizarea diverselor forme, flori sau numere, iar exemplele pot continua la nesfarsit.

Ca in orice alt domeniu si baloanele au avansat destul de mult in timp si treptat au aparut o serie de alfel de baloane precum baloane personalizate, inscriptionate cu diverse mesaje, baloane cu heliu, baloane in forma de personaje de desene animate, confectionate din latex sau chiar folie metalizata, etc. Astfel, putem spune la acest moment ca exista baloane pentru orice tip de eveniment, fie ca este pentru adulti sau copii si facand referire si la partea financiara, cu siguranta poate fi cea mai convenabila investitie.

Cele care probabil au intrigat mereu pe toata lumea, inca de la aparitia lor, sunt baloanele cu heliu care trebuie sa recunoastem sunt printre preferatele tuturor, in special al celor mici care sunt fascinati de felul in care acestea plutesc in aer. Acestea dupa cum am spus plutesc, sunt ecologice si biodegradabile, pot fi imprimate cu mesaje sau fotografii, sunt usor de folosit pe post de decoratiuni, rezista destul de mult si nu se sparg usor.

Baloanele cu heliu se pot inalta pana la o altitudine de aproximativ 9,6 kilometri, balonul plutind deoarece heliul din interiorul sau este mai putin dens decat aerul din exterior. Cu cat balonul urca mai mult, cu atat presiunea aerului inconjurator scade, iar cea a heliului din interior creşte. Cand densitatea gazului din balon atinge o valoare similara cu cea aerului din exterior, ascensiunea obiectului se opreşte. In momentul lansarii, baloanele stau la inaltimea maxima. Incep sa coboare treptat dupa 8 ore creand impresia ca danseaza. Acestea insa, daca se doreste si se solicita acest lucru, pot fi tratate cu o substanta speciala ce confera baloanelor o rezistenta de pana la 2 zile. Heliul se dilata atunci cand este cald si se contracta cand este frig, de aceea pentru ca balonul sa nu se sparga trebuie introdus cat mai putin gaz pentru ca acest lucru sa nu se intample. Baloanele cu heliu sunt foarte des folosite la decorarea diverselor sali deoarece fac ca atmosfera sa fie una mai primitoare atat la petrecerile pentru copii precum si la nunti, botezuri sau petreceri, fie ca sunt baloane cu heliu simple, baloane colorate, sau chiar arcade, panouri sau sculpturi din baloane. Partea buna la acestea este aceea ce si daca vor fi lasate sa plteasca pur si simplu prin sala vor crea aceeasi atmosfera minunata pe care o ofera daca sunt folosite pentru a forma un aranjament anume. O idee foarte buna si pe care cei mici o adora este aceea de a crea un curcubeu cu ajutorul acestora avdn in vedere ca avem a dispozitie absolut toate culorile necesare.

Nu ezitati sa folositi baloane la orice tip de eveniment aveti de organizat deoarece acestea sunt frumoase, deosbite, iar investitia va fi una minima.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Response