Black Friday 2017 vine cu preturi foarte mici.

November 16, 2017 Comments Off on Black Friday 2017 vine cu preturi foarte mici.
Black Friday 2017 vine cu preturi foarte mici.

BLACK FRIDAY 2017 vine cu preturi foarte mici.
Inca de sapte ani, virusul Black Friday a luat amploare si in Romania, ajungandu-se la un numar mare de comercianti si brand-uri celebre participante. 

Cu preturi foarte mici la electronice, electrocasnice, televizoare, telefoane mobile, console play station 4, xbox one, tablete,laptopuri, haine si multe altele, practic orice, marii comercianti vor avea incasari colosale, comparativ cu anii anteriori. Mai multi participanti, mai multe oferte si mai multe vanzari. Dupa ora 00:00 majoritatea site-urilor vor da start marilor promotii, asa ca fiti pe faza.

sursa Marius Vasilescu

Suntem deja obisnuiti cu ce se intampla de Black Friday prin Statele Unite sau Anglia, unde magazinele sunt asaltate de clienti dornici sa apuce fiecare oferta si daca se poate cate 2,3 produse din aceeasi categorie, nu de alta, dar mai sunt si rude ce au nevoie de cate o plasma noua, toate astea intamplanduse ca si cum ar fi o partida de box la care toti iau parte,de la intrare, pana la produs si apoi la casa.

De la emag poti cumpara un Xbox One Slim cu 599 Ron si oferte din belsug la electrocasnice si televizoare, asta daca tot iti cumperi un Xbox One. Probabil magazinele vor fi luate cu asalt iar site-urile poate se vor bloc. Ramane de vazut cum va decurge acest an Back Friday.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Comments are closed.