Aplicatia MTV Under The Thumb – o premiera in Romania

June 27, 2013 Nici un comentariu »
Aplicatia MTV Under The Thumb – o premiera in Romania

Romania devine a VI-a tara din lume cu acces la o lume virtuala special creata pentru tineri.

MTV si Cosmote aduc in premiera in Romania o lume virtuala exclusivista, creata special pentru tinerii activi, iubitori de muzica si care doresc sa fie informati in timp real despre cele mai noi hituri, cele mai cool evenimente MTV si care vor avea acces la o intreaga comunitate MTV la nivel global, prin produsul MTV Mobile. Cosmote lanseaza in premiera pe piata locala Cartela MTV Mobile powered by Cosmote si Extraoptiunea MTV Mobile – o noua oferta pentru clientii prepaid, menita sa ofere avantaje personalizate pentru o comunitate extinsa de tineri.

Pe langa beneficiile de voce si date, noul produs ofera si acces gratuit la aplicatia MTV Under The Thumb – pentru utilizatorii de Android si iOS – un portal ce contine cele mai renumite show-uri MTV, cu peste 300 de ore de continut video disponibile. Romania este a 6-a tara din lume unde se lanseaza MTV Mobile si aplicatia MTV Under The Thumb, aliniindu-se astfel Poloniei, Germaniei, Belgiei, Olandei si Elvetiei unde tinerii beneficiaza deja de avantajele, ofertele si informatiile universului MTV, pe cale virtuala. Utilizatorii pot fi in permanenta la curent cu cele mai recente stiri si surprize, in baza apartenentei la comunitatea MTV Mobile, pe pagina dedicata de Facebook MTV Mobile România.

Cartela MTV Mobile va fi disponibila la scara larga in toate punctele de vanzare prepaid ale Cosmote si va fi oferita gratuit la orice reincarcare de minim 5 euro, care va face posibila activarea cartelei. Odata ce Cartela MTV Mobile este activata, pentru a beneficia de toate avantajele, utilizatorii au la dispozitie extraoptiunea MTV Mobile care, pentru 5,5 euro/luna, permite accesul la oferta promotionala Cosmote si la aplicatia MTV Under The Thumb.

Sursa:yoda.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response