Alma-Nicole ne bucura cu muzica buna la Ceainaria Annette

October 5, 2016 Nici un comentariu »
Alma-Nicole ne bucura cu muzica buna la Ceainaria Annette

Vineri seară de la ora 20:00 vă invităm să ne bucurăm împreună de muzică bună şi de un cadru de poveste la Ceainaria Annette.
Vă aşteptăm într-o atmosferă romantică de toamnă pe muzica artistei Alma-Nicole, care ne va încânta cu piese celebre de jazz, braziliene şi indie, surprinzând perfect aroma acestui anotimp.

Locul:
Ceainaria Annette – tea, cake & more
Strada Polona 77

Artist:
Alma-Nicole – chitara/ voce

Suport Artist: 25 lei
Rezervări la 0726.904.847

Alma-Nicole este absolventă UNATC – Actorie şi UNMB, secţia Chitară. Cântă pe scenă de la vârsta de 7 ani şi a participat la numeroase concursuri de interpretare vocală şi instrumentală, obţinând premii in România şi în străinătate: Germania, Spania, Austria, S.U.A.

Semifinalistă a primei ediţii “Românii au talent” ProTV şi câştigătoarea marelui premiu la emisiunea “8 intr-o barcă” TVR (reeditarea emisiunii ” Şcoala vedetelor”), a cântat în concerte alături de Paula Seling şi Mihai Trăistariu, fiind apreciată pentru timbrul cald şi inflexiunile vocale personale.

Compune propriile piese, muzică de film şi se acompaniază la chitară şi pian interpretând într-un stil aparte, piese din repertoriul de folk american, pop-rock şi jazz.
Materiale cu Alma găsiți pe pagina oficială de artist.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response