Albiter Sound lanseaza o noua piesa OCHII PLOII

October 10, 2013 Nici un comentariu »
Albiter Sound lanseaza o noua piesa OCHII PLOII

Sandu Albiter, membru fondator al trupei Grup `74, lansează o nouă piesă – Ochii ploii, o melodie de dragoste, o balad rock cu versuri în ton cu acest anotimp.

Melodia este un cadou frumos pentru iubitorii de muzică care apreciază rock-ul şi sentimentele oferite de versuri care transmit cu adevărat ceva ascultătorului.

“Ochii ploii este o melodie de suflet, cu versuri care transmit sentimente şi momente pe care oricine le trăieşte cel puţin o dată în viaţă. Sper ca această piesă să fie apreciată la adevărata sa valoare” a declarat Sandu Albiter.

————————————————————————————–

Sandu Albiter este unul dintre membrii fondatori ai formației pop-rock Grup `74, trupă alături de care s-a făcut remarcat în cadrul celor mai importante festivaluri de muzică din România. De asemenea, Grup`74 a susținut de-a lungul timpului turnee în țări precum Polonia, Finlanda, Danemarca sau U.R.S.S. Începând cu 1999, numele formației s-a transformat din Grup `74 în Albiter Blues Company.

La sfârşitul anului 2012, Sandu Albiter a scos un prim album solo – „Albiter Sound” – un proiect de suflet la realizarea căruia a lucrat alături de buni prieteni de-ai săi. Cu șapte albume scoase pe piață de-a lungul timpului, Sandu Albiter este unul dintre cei mai longevivi artiști din țara noastră.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response