AISEC recruteaza !!!

October 10, 2012 Nici un comentariu »
AISEC recruteaza !!!

AIESEC București recrutează! Alege, experimentează, devino MAI MULT!
Bucureşti, octombrie 2012

AIESEC București – parte a celei mai mari organizații globale conduse de tineri, a început recrutarea pentru Team Member Programme. Programul se adresează tinerilor care își doresc să activeze ca voluntari în cadrul organizației, putând deveni membri într-o echipă din departmentele AIESEC București (Communication, Finance, Sales, HR, International Internships, Social Development, Alumni Development).
Team Member Programme este startul aventurii AIESEC, fiind unul dintre cele patru programe și experiențe inedite în organizație. Această etapă constituie o sursă bogată de cunoştinţe teoretice şi aplicaţii practice, perspective internaţionale şi un card de acces către training-uri şi conferinţe asigurate de traineri externi şi interni. Beneficiile programului Team Member sunt accesul la o reţea socială global, experienţa lucrului în echipă, dezvoltarea de abilităţi şi competenţe, dezvoltarea unei perspective antreprenoriale şi responsabile.
Procesul de selecție este alcătuit din 5 etape, structurate astfel: completarea formularului de înscriere online, urmată de interviurile de grup, interviurile individuale, o perioadă de probă și interviurile finale. Astfel construită, evoluția procesului de recrutare are în vedere o selecţie justă a candidaților precum și familiarizarea acestora cu cultura organizațională a AIESEC București.
Înscrierile se pot face până la data de 11 octombrie 2012, completând formularul de aplicare de pe site-ul http://www.aiesecbucharest.ro/. Tot aici sunt disponibile detalii despre recrutare şi etapele acesteia.

Despre AIESEC Bucureşti
AIESEC este o organizaţie globală, apolitică, independentă, non-profit, condusă de studenţi şi proaspăt absolvenţi ai instituţiilor superioare de învăţământ. Organizația oferă tinerilor o experiență de dezvoltare inedită bazată pe 7700 de oportunități de leadership, 5500 de posibilități de internship, 470 de conferințe anuale, platforme virtuale și activități de învățare în cadrul unui mediu internațional. Prezența AIESEC în România s-a remarcat timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 orașe.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response