AGWeinberger – The Transylvanian Guitar Man

September 30, 2013 Nici un comentariu »
AGWeinberger – The Transylvanian Guitar Man

Nights Fall Solo reprezinta continuarea fireasca a proiectului estival sustinut de AG Weinberger, proiect ce reprezinta o noua oferta conceptuala pe piata muzicala din Romania.
Nights Fall Solo este o instalatie sonora, cu propria sa poveste de fiecare data alta si reprezinta o premiera atat pentru artist cat si pentru public, oferind un recital sustinut in exclusivitate de catre AG Weinberger. El te invita in antecamera celui mai intim loc al sufletului sǎu unde vei putea atinge textura fireasca a miezului existentei sale.
Piesele sunt doar o scuza care declaseaza magia, fiind contemporanul unei alte etape artistice din cariera lui AG Weinberger.
Nu pierdeti ocazia de a-l vedea si de a-l asculta pe AG Weinberger, care va fi la inaltime! La etajul 9 al Hotelului Z Boutique la Silk Bar&Restaurant.
Piese noi, recreate de artist in maniera sa personala si inconfundabila!

Va asteptam cu drag, joi 3 octombrie ora 21:00, la Silk str. Ion Nistor nr 4. etajul 9. Rezervari la 0722 555 505
Intrare 40 lei / persoana

AGWeinberger – The Transylvanian Guitar Man

Chitarist de excepţie, vocalist, interpret la muzicuţă, producător şi realizator de emisiuni radio şi TV, producător de albume, el este o certă autoritate în domeniu. Atitudinea şi gîndirea despre viaţă îl definesc ca fiind ‘întaiul misionar al muzicii Blues’, fiind supranumit de cǎtre critica de specialiate Mr. Blues al României.
În 1998 este invitat la Festivalul BLUESTOCK, fiind singurul artist nonamerican acceptat să participe la celebra manifestare.

În mai 2000, pleacă “în exil cultural” în Statele Unite”, intrând astfel în marea competiţie a pieţei muzicale din America.

În noiembrie 2003, AGWeinberger s-a întors acasa învingător semnând un contract cu o Casă de Discuri americană, Heart And Soul Records.
Nashville Calling, întîiul album american semnat AGWeinberger a fost înregistrat între noiembrie 2004 şi aprilie 2005, la Nashville, TN.

În 2007 este propus pentru nominalizare la premiile Grammy, pentru 7 categorii.

Din 2011 este realizatorul şi gazda emisiunii ‘Acadeaua – cea mai dulce emisiune’, difuzata in fiecare duminica seara pe TVR2, începand cu ora 23:00, aflatǎ deja la cel de-al III-lea sezon.
Tot în 2011 a fost decorat cu ‘Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler’, de cǎtre Preşedinţia României, ca apreciere pentru cariera muzicală deosebită şi pentru eforturile constante de a descoperi şi de a promova noi talente.

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response