Acvarii de vis folosite in designul interior

February 1, 2013 1 Comment »
Acvarii de vis folosite in designul interior

Un acvariu va crea o senzație de prospețime în camera, un aer viu si va oferi  culoare incaperii. Este un excelent remediu impotriva stresului, iar daca ne uitam cateva minute la un acvariu si la pestii care innoata in el, cu siguranta  devenim mai calmi si relaxati.

Daca vreti sa profitati de beneficiile acestor vietati marine si a efectului pe care le produce asupra noastra, va prezentam mai multe variante in care acvariile pot fi folosite in decoratiunile interioare.
În imaginile de mai jos veti vedea un  acvariu cu dimensiuni mari plasat în mijlocul camerei de zi, acest design  va face spatiul mai fermecator și luxos

Big-aquarium-design

 

Deasemenea, se poate construi un acvariu in perete care se poate  decora cu o rama. Lumina din acvariu contribuie mult la efectul pe care il creaza in casa, iar cele  mai populare culori folosite pentru iluminarea acvariului  este  verde și albastru. Ce poate sa fie mai incantator decat sa deschizi ochii si sa te simti inconjurat de apa si pesti care innoata? Parca ar fi  vacanta in fiecare zi!

17y6l2f0930rxjpg1

 

Acvariul este un fel de fereastră într-o altă lume, plina de frumusete, de un calm ireal. Miscarea lina a pestilor in apa, solzi lor care strălucesc în razele luminii, fluturand verdeata din apa dau o senzatie de fascinatie hipnotica.  Privind la fereastra spre  necunoscut pentru noi, lumea subacvatică, suntem cufundați într-o atmosferă de frumusețe și pace.

Acest decor de vis va deveni piesa centrala a sufrageriei, iar musafirii vor fi incantati cu siguranta!

sea-living-room-aquarium

 

În același timp, acvariul  este un element de design luminos și plin de viață, care se poate potrivi cu ușurință în orice interior făcându-l mai elegant, mai armonious. Construit in podea, in perete, integrat in mobila sau ca inlocuitor al unor piese de mobilier, un acvariu poate sa fie solutia ideala in orice casa.

living-room-wall-design

 

Chiar si o bucatarie poate sa arate exotic cu un asemenea acvariu. Asa veti gati cu siguranta mult mai mult!

Aquarium-in-kitchen

 

Sau poate va tenteaza sa va beti cafeaua pe o superba masuta de sufragerie, patrata si cu specii colorate de pesti exotici. O asemenea masuta poate sa scoata din anost spatiul din sufragerie, chiar daca nu este foarte mare.

Interior-Decorating-with-Aquarium-square-table

Desigur, costurile integrarii unor asemenea piese in designul interior nu este o afacere ieftina deloc. Unele din acvariile prezentate aici, ajung sa coste zeci de mii de euro. Dar banii nu pot inlocui senzatia de bine pe care ti-o ofera aceste bucati din rai!

Sursa:luxlounge.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

One Comment

  1. stefan 15/03/2013 at 17:11 - Reply

    Un acvariu va schimba mult in bine orice incapere DACA este corect amenajat. Trebuie sa va documentati temeinic sau sa apelati la un specialist altfel mentenanta poate fi prea dificila. Oricum beneficiile sunt enorme.. relaxarea, eliberarea de stres, curiozitate starnita copiilor si adultilor deopotriva, etc.

Leave A Response