10 modele de cizme pe care trebuie sa le ai sezonul acesta

September 9, 2013 Nici un comentariu »
10 modele de cizme pe care trebuie sa le ai sezonul acesta

Sezonul acesta, accesoriile vor face diferenţa între un look banal şi unul ultra-chic. Prezentările colecţiilor de toamnă/iarnă au abundat în modele de cizme deosebite, fie ele joase sau peste genunchi, menite să transforme radical orice look.

Ti-am pregătit astfel o selecţie dintre cele mai diverse şi atipice modele de cizme, ce îţi pot servi drept ghid de shopping în noul sezon. Imbinând funcţionalitatea cu un aer stylish, cizmele acestui sezon jonglează cu uşurinţă între clasic şi dramatic cu ajutorul accesoriilor şi texturilor speciale.

Cizmele joase sunt primele pe lista must-have, fiind şi cele mai practice modele pentru a înfrunta capriciile vremii. Fără toc şi cu talpă plată, sunt indeale pentru o plimbare relaxată, la care vrei să te simţi confortabil. Pentru un look deosebit, alege un model cu vârful auriu, cum sunt cele propuse de Yves Saint Laurent.

Cizme texturate, din materiale textile imprimate sau care combină 2 sau mai multe texturi sunt şi ele extrem de apreciate în sezonul toamna/iarna 2012-2013. Modele cu toc înalt, din brocart sau catifea şi dantelă de  inspiratie baroca sunt preferatele fashionistelor în acest sezon.

Pentru un stil casual, ia în calcul cizmele biker, un clasic al anotimpului rece. Anul acesta, adopta modele cu tinte aplicate, sunt aproape indispensabile dintr-o garderobă IT.

Pielea de şarpe rămâne la înăltime, iar anul acesta cizmele din acest tip de piele fac iar ravagii. O pereche de cizme din piele de piton va face cu adevărat furori.

Dacă nu ţi-ai cumpărat încă, toamna aceasta trebuie să vânezi o pereche de cizme cu talpa ortopedica şi cu vârful ascuţit. Dupa isteria provocată de cizmele Isabel Marant, anul acesta vei regăsi acest model pe rafturile multor branduri şi mai accesibile.

Inăltimi medii, cizme care se înalţă pe picior până la mijloc gambei, sunt varianta potrivită mai ales pentru cele cu picioarele lungi. Nu sunt nici botine, nici cizme înalte, dar se poartă masiv anul acesta. Iţi recomand un model cu tocul subţire şi vârful ascuţit, din piele întoarsă.

Nu rata cizmele peste genunchi, sunt modelul cel mai sexy din categoria cizmelor şi de câteva sezoane fac legea în rândul tendintelor. Iţi vor conferi un look cu atitudine, atât timp cât le vei asorta potrivit pentru a nu depăşi limita vulgarului.

Modelele de cizme cu şiret sunt interesante şi o alternativă cool la un model prea simplu. Poţi alege o pereche elegantă, cu toc înalt pentru a-ţi upgrada ţinuta de zi clasică.

Eternele cizme de călărie sunt nelipsite, trebuie să ai o pereche în garderobă. Merg perfect cu blugi skinny şi colanţi, îţi oferă confort prin lipsa tocului, dar au în acelaşi timp o eleganţă aparte.

Poza urmatoare

Poza urmatoare

Poza urmatoare

Poza urmatoare

Poza urmatoare

Poza urmatoare

Sursa:one.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Posturi Similare

Leave A Response